Milyenek a zsidók?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 19. 02:34
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/73 menzi válasza:
100%
Milyen érdekes kérdés. Milyenek? Kinézetre azt szokták általánosságba venni, hogy nagy az orruk, és a fülük, de az én családom sváb, és ruszin, és semmi közük a zsidókhoz, mégis nagy az orrunk, és a fülünk. szóval ez az elmélet megdőlni látszik. mint olvashatjátok, nem vagyok 100%-os Magyar, de annak vallom magam. Olyan, hogy fajgyűlölő nem létezik, mert akkor az embereket utálnád, fajtagyűlölő már annál inkább, de én sajnos azt veszem észre, hogy ránk Magyarokra mondják ezt, és pont azok, akik utálnak minket. Nincs sajnos zsidó ismerősöm, a közelembe nem él egy sem. Azt viszont tudom, hogy ahogy az előttem szólók már elmondták, van köztük is jó, és van rossz is, mint ahogy köztünk is. Az is biztos, hogy mostanában nagyon nagy hangot adnak a régi sérelmeiknek, azt hajtogatják, hogy mi Magyarok holokauszt tagadók vagyunk, pedig nem erről van szó. nem tagadjuk, de a mi népünknek a mi szenvedéseinket kell tudni, sajnálni, siratni. sehol nincs szó a második világháború után elhurcolt több százezer Magyar emberről, akiknek jó részük odaveszett a "málenykij robot”álnéven futó koncentrációs táborban. Ja és a mai és az akkori politika mindenhol azt hangsúlyozta/hangsúlyozza, hogy csak a svábokat viszik/vitték, pedig bizonyíték is van rá, hogy többségük Magyar származású volt. De ez egy másik téma. az tény, hogy több Magyar ember ellenszenvét azzal vívják ki, hogy lépten nyomon a holokausztra emlékeztetnek minket. tény, hogy megtörtént, szörnyű ami ott történt, de a világon nem ez az első, és nem is az utolsó, hogy ilyen történt/történik. Még a mai korban is vannak ilyen táborok, ahová a "bűnösöket" viszik, kivégzik őket...stb. csak most nem holokausztnak hívják, hanem valami másnak. szóval itt egy kicsit elkanyarodott véleményt olvashattál, ami nem is biztos, hogy kielégítő, de ez csak egy vélemény.
2010. ápr. 22. 10:41
 22/73 anonim válasza:
48%

10:41-el értek egyet!

Elegünk van már a holo kalandokból!

Mi közünk hozzá?

Mégis fizethetünk!

Trianonról meg egy szó sem!Magyarországon ez kellene legyen a legnagyobb gyászt okozó dolog, erre majd mindennap holozhatunk.Most már tilos tagadni,kisebbíteni,stb.

Milyen történelmi tény az,amit nem lehet megkérdőjelezni?

Azért ez elgondokodtató...

2010. ápr. 23. 11:00
 23/73 anonim válasza:
52%
Kedves kerdezö. Nehogy azt mondd hogy te politikai teren kerdezted hogy milyenek a zsidok. Lehet hogy sokfelek, de a fejükben akkor is mindnek ugyanaz jar. Higienia ide, meteles oda, a velemenyük rolunk mindnek ugyanaz. Utalnak bennünket.
2010. ápr. 23. 19:38
 24/73 anonim ***** válasza:
44%

1947-ben Palesztina 7%-a volt zsidó kézben, 1948-ban létrejött Izrael...A többség került kisebbségbe.Politikájukat figyelve kőkeményen követik a Talmud előírásait.A többség került kisebbségbe. Az igazi zsidó nem csak a vallása miatt az,a gój az marad mindenhol, akivel szerintük mindent meg lehet tenni.

-Apu, miért kell megszereznünk a gójok javait?

-Azért, hogy a magunk javára fordítsuk.

-És ha ezért szót emelnek?

-Azt hívjuk antiszemitizmusnak.

2010. ápr. 24. 08:21
 25/73 anonim ***** válasza:

Egyébként valaki meg tudja mondani, hogy a mai nap is itt nálunk is divat vagyis szokás, hogy a zsidó fiúkat szertartás-szerűen körülmetélik vagy már nem annyira ?

Ismerek 25 körüli két zsidó fiút, mindkettő metélt, de kíváncsi vagyok ez úgy 100%-ban így van vagy csak pont őket fogtam ki ? .....

valaki tudja ?

2010. ápr. 24. 09:26
 26/73 anonim válasza:

Kedves 09:26

Ez személytől függ,ugyanis nem minden zsidó fiú metélt, csak aki vallásos.Ennek is oka van, ami a higénia ,ugyanis izrael területein csekély a vízkészlet ,az adott testtájat homokkal tisztítani pedig macerás, így a vallásosok metélnek.A nem vallásos zsidó népcsoportba tarozó fiúk nem feltétlenül.

2010. ápr. 24. 18:12
 27/73 anonim ***** válasza:
55%

két "féle" zsidó van véleményem szerint.

Vannak azok akik Izraelben élnek.(de azokbóla kisemberek)ők szarnak nagy ívbe a dolgokra dolgoznak és csinálják a gyerekeket)

És vannak ugyebár a nem Izraelben élők(vegyük most példának az Egyesült Államokat). Bankárok, tisztviselők,fegyvergyárosok, politikai vezetők (tudvalevő ugyanis hogy a kongresszus majd 60% a zsidókból áll) mivel a bankok a zsidók kezében vannak ezért is érvényesül az a mondás hogy "Akinél a pénz annál a hatalom." Ők teljesen máshogy állnak hozzá a dolgokhoz.Ők azok felbujtanak, háborúkat akarnak és ezáltal pénzt akarnak mindig. Ez az ugynevezett elit tartja magát mindenhatónak és fesőbbrendűnek. (ezért is van az hogy bárkit megtámadhatnak mindenféle mondvacsinált okokból. pl.:Irak)

Üdv egy szintén Jobbikos

2010. ápr. 25. 09:30
 28/73 anonim válasza:
90%

Nem olvastam végig a válaszokat, de azért ezt leírom.

A zsidókat azért nem szerették, mert "gazdagok voltak" (már amelyik..) És azért volt több pénzük, és azért voltak kereskedők, mert nem engedték nekik, hogy mással foglalkozzanak, nem tölthettek be semmilyen szerepet a társadalomban. Náluk volt a pénz, de nem kellett a zsidótőke. Aztán persze Hitler rájött, hogy ezt el is lehet venni..

A másik, egy zsidó vállalkozás, azért működik jól, mert családi vállalkozás. És a család,főleg egy zsidó család nagyon összetartó. Sok esetben több generáción keresztül mentek/mennek ezek az üzletek. De attól, hogy pénze van még nem lesz "mocskoszsidó"

2010. ápr. 25. 10:00
 29/73 anonim ***** válasza:
milyenek a zsidók? körül vannak metélve
2010. ápr. 25. 10:49
 30/73 anonim válasza:
38%

nem értem ennek a kérdésnek mi értelme volt. mivel lettél okosabb? írt néhány rendesebb is de a legtöbbjük rasszista volt. nem értem miért nem lehet már békén hagyni minket?

amúgy 2010 04 22 09 41-nek szól igazad van te tényleg nem vagy rasszista!!

2010. ápr. 25. 12:51
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!