Milyenek a zsidók?
10:41-el értek egyet!
Elegünk van már a holo kalandokból!
Mi közünk hozzá?
Mégis fizethetünk!
Trianonról meg egy szó sem!Magyarországon ez kellene legyen a legnagyobb gyászt okozó dolog, erre majd mindennap holozhatunk.Most már tilos tagadni,kisebbíteni,stb.
Milyen történelmi tény az,amit nem lehet megkérdőjelezni?
Azért ez elgondokodtató...
1947-ben Palesztina 7%-a volt zsidó kézben, 1948-ban létrejött Izrael...A többség került kisebbségbe.Politikájukat figyelve kőkeményen követik a Talmud előírásait.A többség került kisebbségbe. Az igazi zsidó nem csak a vallása miatt az,a gój az marad mindenhol, akivel szerintük mindent meg lehet tenni.
-Apu, miért kell megszereznünk a gójok javait?
-Azért, hogy a magunk javára fordítsuk.
-És ha ezért szót emelnek?
-Azt hívjuk antiszemitizmusnak.
Egyébként valaki meg tudja mondani, hogy a mai nap is itt nálunk is divat vagyis szokás, hogy a zsidó fiúkat szertartás-szerűen körülmetélik vagy már nem annyira ?
Ismerek 25 körüli két zsidó fiút, mindkettő metélt, de kíváncsi vagyok ez úgy 100%-ban így van vagy csak pont őket fogtam ki ? .....
valaki tudja ?
Kedves 09:26
Ez személytől függ,ugyanis nem minden zsidó fiú metélt, csak aki vallásos.Ennek is oka van, ami a higénia ,ugyanis izrael területein csekély a vízkészlet ,az adott testtájat homokkal tisztítani pedig macerás, így a vallásosok metélnek.A nem vallásos zsidó népcsoportba tarozó fiúk nem feltétlenül.
két "féle" zsidó van véleményem szerint.
Vannak azok akik Izraelben élnek.(de azokbóla kisemberek)ők szarnak nagy ívbe a dolgokra dolgoznak és csinálják a gyerekeket)
És vannak ugyebár a nem Izraelben élők(vegyük most példának az Egyesült Államokat). Bankárok, tisztviselők,fegyvergyárosok, politikai vezetők (tudvalevő ugyanis hogy a kongresszus majd 60% a zsidókból áll) mivel a bankok a zsidók kezében vannak ezért is érvényesül az a mondás hogy "Akinél a pénz annál a hatalom." Ők teljesen máshogy állnak hozzá a dolgokhoz.Ők azok felbujtanak, háborúkat akarnak és ezáltal pénzt akarnak mindig. Ez az ugynevezett elit tartja magát mindenhatónak és fesőbbrendűnek. (ezért is van az hogy bárkit megtámadhatnak mindenféle mondvacsinált okokból. pl.:Irak)
Üdv egy szintén Jobbikos
Nem olvastam végig a válaszokat, de azért ezt leírom.
A zsidókat azért nem szerették, mert "gazdagok voltak" (már amelyik..) És azért volt több pénzük, és azért voltak kereskedők, mert nem engedték nekik, hogy mással foglalkozzanak, nem tölthettek be semmilyen szerepet a társadalomban. Náluk volt a pénz, de nem kellett a zsidótőke. Aztán persze Hitler rájött, hogy ezt el is lehet venni..
A másik, egy zsidó vállalkozás, azért működik jól, mert családi vállalkozás. És a család,főleg egy zsidó család nagyon összetartó. Sok esetben több generáción keresztül mentek/mennek ezek az üzletek. De attól, hogy pénze van még nem lesz "mocskoszsidó"
nem értem ennek a kérdésnek mi értelme volt. mivel lettél okosabb? írt néhány rendesebb is de a legtöbbjük rasszista volt. nem értem miért nem lehet már békén hagyni minket?
amúgy 2010 04 22 09 41-nek szól igazad van te tényleg nem vagy rasszista!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!