Nektek nem problémás valamit házhozszállítással rendelni?
Komolyan mondom olyan merges vagyok!!
Rendeltem par dolgot a netrol es ma vartam volna a csomagot...most kapok emailt, mert nem tudtak kezbesiteni a csomagot, mert a cim hianyos:
Azert irtak, hogy a cim hianyos, mert a kapunal nincsen felirva az en nevem, szoval konkretan nem tud becsongetni. De hat konyorgom!!!!! Azert van adva telefonszam, hogy felhivjon es mondja, hogy itt van, nem?????
De ez amugy mar a masodik eset.
Rendeltem cipot a nike-tol, varom, hogy hivjon a futar..erre csak kapok egy mailt hogy nem sikerult kezbesiteni...ilyen nehez felhivni az embert akihez visznek csomagot?
Muhahahaha, még akkor is ki lehet tenni névcetlit ha albérletben laksz, csak aki lusta és ostoba, az sosem fogja ezt felfogni. XD
Normális embereknek megérkeznek a csomagok, a többi csak a saját nemtörődömségük miatt van, és persze hazugságok. Melyik társaság küld SMS-t arról, hogy ma nem megy ki a csomag? Nagyon kíváncsi vagyok erre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!