Nektek nem problémás valamit házhozszállítással rendelni?
Komolyan mondom olyan merges vagyok!!
Rendeltem par dolgot a netrol es ma vartam volna a csomagot...most kapok emailt, mert nem tudtak kezbesiteni a csomagot, mert a cim hianyos:
Azert irtak, hogy a cim hianyos, mert a kapunal nincsen felirva az en nevem, szoval konkretan nem tud becsongetni. De hat konyorgom!!!!! Azert van adva telefonszam, hogy felhivjon es mondja, hogy itt van, nem?????
De ez amugy mar a masodik eset.
Rendeltem cipot a nike-tol, varom, hogy hivjon a futar..erre csak kapok egy mailt hogy nem sikerult kezbesiteni...ilyen nehez felhivni az embert akihez visznek csomagot?
Ugyancsak több éve vásárolok netről, soha nem volt még sikertelen kézbesítésem.
Az is igaz, hogy tudja azonosítani a címemet a futár mert KI VAN ÍRVA. Neki van naponta egy rakás címe, nem állhat le minden egyes embernél azt nyomozni, melyikben is lakik az illető. A te felelősséged kiírni a nevet a megfelelő csengőre. Félsz hogy megtalálnak?
A városunk szélén olyan helyen lakom, ahova a GPS sem talál oda, és a közforgalomban lévő térképek nagy része is rossz helyen jelöli az utcánkat. Ezért már az e-mailban jelezni szoktam, hogy ha elér X helyre a futár, feltétlenül hívjon telefonon.
Ennek ellenére így is volt rá példa, hogy miután egyszer már eltévedt és felhívott, kétszer is újból félre vitte a GPS. Hiába mondtam a telefonban is, hogy ne hallgasson rá. Aztán csak megérkezett, nem vitte vissza az árut.
De az ilyenek ritka esetek, általában nem szokott probléma lenni.
Mi is, évek óta és rendszeresen rendelünk neten. Különböző futárcégek szállítják, köztük a Posta is.
Sohasem volt még sikertelen kézbesítésük. Az is csak egyszer fordult elő, hogy olyan feladótól, ahol meg lehetett jelölni a kézbesítési napszakot, és délelőttöt jelöltünk, délután közepén hozták. Valami főnökféle lehetett, civil személyautóval hozta, és elnézést kért, de karambolozott a céges autójuk.
Ha társasházban laksz,meddig tart kiírni a neved? Hová csöngessen be a szerencsétlen futár,mit gondolsz?
Nem bántásképp mondtam,csak logikusan kell gondolkodni.
Rendeltem műszaki cikket,gyerekjátékot, kozmetikumot,mindegyik célba ért eddig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!