Szívesség kérés és kihasználás - hol a határ?
Figyelt kérdés
Valaki, akit alig ismerek, kért tőlem valamit, kétszer beszéltünk meg időpontot találkozásra, egyszer sem jelentkezett, én vártam rá. De harmadszorra megint keresett...2010. ápr. 14. 11:13
1/2 anonim válasza:
Ha valakitöl szivességet kérek, és megbeszélünk egy találkozást, akkor vagy ott vagyok idöben, vagy odaszólok, hogy elnézést, valami közbejött. Ez mostanában, amikor gyakorlatilag mindenkinek van mobilja, csak pár másodpercet vesz igénybe, és a legalapvetöbb udvariassághoz tartozik.
Az már elég valószinütlen, hogy másodszor is közben kön valami, de ha ekkör sem jelzem, hogy ne várj hiába, akkor nem sértödhetek meg, ha a kkövetkezö alkalommal azt mondják nekem, hogy most én nem érek rá, és keress inkább más valakit.
Szeritnem köld el egyszerüen, és ne hagyd, hogy olyan látszata legyen a dolognak, mintha ö tenne szivességet neked azzal, hogy segithetsz neki.
2/2 anonim válasza:
Egyértelműen közöld vele, hogy a szivtáshoz keressen egy közelebbi rokont!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!