Az kihasználás, hogy ha vki oda akar adni nekem dolgokat és azt elfogadom?
nos:Igazàbol nem kihasznàlàs,de bizonyos személyek visszaélnek sajnos azzal,ha adnak valamit.......
nekem ilyen a szomszédom...ad,aztàn ha unatkozik,akkor visszakéreget dolgokat,vagy elvàr érte valamit....
pedig én sm kértem...
tehàt:fogadd el,de csak ha biztos vagy hogy az illetö rendes,vagy valamit inkàbb adj cserébe.
biztos ami biztos.én legalàbbis tanultam:semmit nem fogadok csak ugy el.....................
Ha ad neked dolgokat és néha te is adsz neki ajándékot akkor nem kihasználás.
De ha ő mindig ad neked de te még egy szál virágot se adtál neki az már kihasználás.
Egyáltalán nem kihasználás,akkor lenne az ha nem viszonoznád valamilyen formában.
Ha visszaélnél a dologgal,mondjuk elvárnád hogy neked adja az már durva lenne,de nem igy van,tehát ne aggodj minden okés.
Nem használod ki az illetőt!
A válasz írója 14%-ban hasznos válaszokat ad.
Értékeld a választ plusz pontokért!
A válasz megírásának időpontja: tegnap 15:57
EKKOR ALAPEMBERT, MINT TE, RITKÁN LEHET EZEN A FÓRUMON TALÁLNI. GRATULÁLOK MAGADHOZ!
válasz írója 80%-ban hasznos válaszokat ad.
Értékeld a választ plusz pontokért!
A válasz megírásának időpontja: ma 07:00
Köszönöm, aranyos vagy. Azóta már kaptak tőlem kisebb ajikat meg igazad van, jön a kari is. Ők ilyen ajándkozósak. Bár a környezetemben több olyan személy van, akinek én adok oda ezt-azt és nem várok és nem is kapok érte semmit. :O) azt tapasztaltam, hogy ez is, mint annyi sok minden, személyfüggő, hogy kinek mi az,ami jól esik és tetszik és jókedvű tőle...:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!