Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Az kihasználás, hogy ha vki...

Az kihasználás, hogy ha vki oda akar adni nekem dolgokat és azt elfogadom?

Figyelt kérdés
Nem kérem, hanem magától adja. Vgy kölcsön adja, hogy neki most nincs rá szüksége és majd adja vissza, ha lesz rá újra szüksége vagy nekem adja, mert neki már sosem kell többé.
2008. aug. 15. 09:36
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Ezekért a dolgokért nekem miket illik adni?
2008. aug. 15. 09:36
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

nos:Igazàbol nem kihasznàlàs,de bizonyos személyek visszaélnek sajnos azzal,ha adnak valamit.......

nekem ilyen a szomszédom...ad,aztàn ha unatkozik,akkor visszakéreget dolgokat,vagy elvàr érte valamit....

pedig én sm kértem...

tehàt:fogadd el,de csak ha biztos vagy hogy az illetö rendes,vagy valamit inkàbb adj cserébe.

biztos ami biztos.én legalàbbis tanultam:semmit nem fogadok csak ugy el.....................

2008. aug. 15. 09:43
 3/11 anonim ***** válasza:
86%
ah azt elfelejtettem irni:mit illik adni:mindegy,akàr sütit sütül,akàr a gyerekeknek jàtékot adol,attol függ hogy milyen személyröl van szo...........
2008. aug. 15. 09:45
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem az, de ha rossz érte a lelkiismereted akkor tégy neki Te is szívességet, segítd ki ha bajba kerül stb. De vannak hálistennek olyan eberek akik szeretnek adni!:) Főleg a szeretteiknek, barátaiknak.
2008. aug. 15. 15:14
 5/11 anonim ***** válasza:
84%

Ha ad neked dolgokat és néha te is adsz neki ajándékot akkor nem kihasználás.

De ha ő mindig ad neked de te még egy szál virágot se adtál neki az már kihasználás.

2008. aug. 15. 20:51
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán nem kihasználás,akkor lenne az ha nem viszonoznád valamilyen formában.

Ha visszaélnél a dologgal,mondjuk elvárnád hogy neked adja az már durva lenne,de nem igy van,tehát ne aggodj minden okés.

Nem használod ki az illetőt!

2008. aug. 16. 07:09
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Én igazán szeretek örömet okozni,ezért szeretek ajándékozni is.Soha nem jutott eszembe,hogy vki kihasználna ezért.Igaz,jólesik,ha engem is meglepnek vmivel! Adni-kapni jó dolog,csak ritka,és ezek szerint félreérthető.Tedd,ami jólesik!Öröm másoknak,öröm magadnak.
2008. aug. 18. 10:18
 8/11 anonim ***** válasza:
Szerintem igazán jó,segítőkész válaszokat kaptál!Hiszen ez az oldal arra való,hogy kérdezz bátran! Épp ezért ne törődj az olyanokkal,akik "lebunkóznak" !.Jön a karácsony,itt az alkalom,hogy valami kis ajándékkal viszonozhatod az ajándékozó kedvességét.
2008. nov. 30. 07:00
 9/11 A kérdező kommentje:

A válasz írója 14%-ban hasznos válaszokat ad.

Értékeld a választ plusz pontokért!

A válasz megírásának időpontja: tegnap 15:57

EKKOR ALAPEMBERT, MINT TE, RITKÁN LEHET EZEN A FÓRUMON TALÁLNI. GRATULÁLOK MAGADHOZ!

2008. nov. 30. 09:12
 10/11 A kérdező kommentje:

válasz írója 80%-ban hasznos válaszokat ad.

Értékeld a választ plusz pontokért!

A válasz megírásának időpontja: ma 07:00

Köszönöm, aranyos vagy. Azóta már kaptak tőlem kisebb ajikat meg igazad van, jön a kari is. Ők ilyen ajándkozósak. Bár a környezetemben több olyan személy van, akinek én adok oda ezt-azt és nem várok és nem is kapok érte semmit. :O) azt tapasztaltam, hogy ez is, mint annyi sok minden, személyfüggő, hogy kinek mi az,ami jól esik és tetszik és jókedvű tőle...:)))

2008. nov. 30. 09:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!