Kihasználás lenne ez szerintetek?
Ha asrác tudja,hogy a lány nem táplál érzelmeket iránta,és a barátságnál nem lesz több akkor nem kihasználás.
De tapasztalatból tudom,hogy ebben az esetben a fiúk mindig reménykednek,és azt hiszik idővel úgyis lesz a kapcsolatból több.Így ha többszöri próbálkozást is elutasít az ember jönni fognak a sérelmek,és a gondok.
Én nem fogadnám el az ajánlatot,mert nagyot csalódhat mindkét ember.
Köszönöm az eddigi válaszokat!
A pasinak korrektül el lett mondva többször is, meg is értette, de inkább csak azért is harcol. Tisztában van vele a lány, hogy reménykedik, hiszen azért harcol, de ő meg csak a barátságot akar.
akkor nem lenne kihasználás ha a csaj utána járna a sráccal?
kb úgy lenne értelmezhető, h a lány azért van a fiúval, mert segített neki. ez lenne inkább elég visszás...
ha a srác tényleg szívesen segít, és emiatt neki nem kell átszerveznie, bonyolítania az életét, akkor fogadd el. aztán majd meghálálod valamivel. pl te is segítesz neki a jövőben egy hasonló volumenű dologban.
nekem is segített már pasi önös érdekek nélkül, mert vannak még normális emberek.
23l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!