Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Hogy lehet feloldani átkot a...

S.e.k kérdése:

Hogy lehet feloldani átkot a házról?

Figyelt kérdés

Úgy érzem,hogy el van átkozva a házunk.

Mikor hazaérek elkap valami furcsa érzés.

Egészen addig nincs semmi veszekedés,amint hazaérünk már kezdődik is,anyagi gondjaink sem voltam akkorák mielőtt ideköltöztünk volna. Szerintem hülyeségnek tűnik,de 1 nap sincs nyugodalom mindig van valami amitől 'kitörik a háború' a családban. Ha nem vagyunk otthon és együtt van a család nuku problem. Anyám is aszonta, h el van áthozva házunk. Én nem nagyon hiszek ilyenekbe,de már kezdem komolyan venni mert igaza lehet.

Noormális az ilyen dolog?

2010. márc. 30. 17:16
 1/7 anonim válasza:
17%
óóó nagyanyám boszorkány ezt tudom,vagy elmész egy boszihoz aki feloldja neked ,vagy éjfélkor fogsz egy seprűt és egyszer körbe söpröd a házat miközben mondogatod,hogy szellemek békák takarodjatok,majd a seprűt keresztbe téve kell letenni az ajtóba.azt e kérdezd miért így,de ,ha godolod egkérdezeted.
2010. márc. 30. 17:29
 2/7 anonim válasza:
ellesleg még valamit ,mondod, higgyél benne,mert amikor egyszer agyaá elátkozta ayáat az össze alac elpusztult a háza. Szóval éssze mit beszélsz.
2010. márc. 30. 17:30
 3/7 anonim válasza:
mellesleg még valamit ,mondok, higgyél benne,mert amikor egyszer nagyanyám elátkozta anyámat az összes malac elpusztult a házban. Szóval ésszel mit beszélsz.
2010. márc. 30. 17:32
 4/7 anonim ***** válasza:
Régebben én is próbáltam nem hinni az ilyesmiben, de rá kellett jönnöm, hogy igenis léteznek ilyen dolgok. Esetleg keressetek egy megbízható szakembert ...
2010. márc. 30. 17:37
 5/7 ThodEE GoD ***** válasza:
Sztem egyszerüen, bontsátok le, és menjetek dokihoz:D
2010. márc. 30. 17:39
 6/7 anonim ***** válasza:
Van egy pszichológus ismerősöm...
2010. márc. 30. 21:11
 7/7 A kérdező kommentje:

az utóbbi 2 javaslaton gondolkoztam én is.

de nyugi még ti is rábasznátok XD

tényleg mint ha el volna átkozva

de most komolyan azért kösz az eddigi válaszokat

2010. márc. 31. 06:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!