Mit gondolsz róla? Retardált vagy gyépés?
Figyelt kérdés
Mert szerintem simán elmenne szellemi fogyatékosnak is...
Komolyan elgondolkodtat hogy ennek a nőnek vajon van önképe magáról? Azért nézd meg----->
http://www.youtube.com/watch?v=GgqmmB1aRUA&feature=related
2010. márc. 24. 19:36
21/28 anonim válasza:
nem szép dolog kinevetni a fogyatékosokat mert nem tudom hogy állna a szád ha ilyen lennél
22/28 anonim válasza:
attól még,hogy nem százas,tényleg nem kéne kinevetni...
én amúgy kajak rákattantam a riói szerelemre,és a porszívóra,komolyan..ez olyan szar,hogy az már jó!!
23/28 anonim válasza:
Most őszintén a "chokító" is ----Ronda volt de finom!!---....ennyi:_)
25/28 anonim válasza:
Engem úgy neveltek, hogy ne nevessem ki a fogyatékosokat, úgyhogy szerintem ez nem vicces. Az ismerőseim között is van egy-két olyan ember, aki ,,beteg"(nem fogyatékos, de nem teljesen ép mentálisan), és normálisan el lehet velük beszélgetni. Te is lehetsz még ilyen, ha például (ne adja az isten) autóbalesetet szenvedsz, vagy kapsz egy agyvérzést. Ha vicceset akarok nézni, akkor ott van a Showder Klub vagy az Irigy Hónaljmirigy. :S
26/28 anonim válasza:
Ja, és azt elfelejtettem írni, hogy ha nem tetszik, nyugodtan le lehet pontozni. Ennyi.
27/28 anonim válasza:
Ha jobban belegondoltok, a lávcsi-arcsi-übcsi p*csák sem sugároznak több IQ-t, mint azok, akik betegek.
28/28 anonim válasza:
SZERINTEM te vagy a GYP-s hogy ilyeneket nézel és kínzod magad!! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!