Mit gondolsz róla? Retardált vagy gyépés?
Figyelt kérdés
Mert szerintem simán elmenne szellemi fogyatékosnak is...
Komolyan elgondolkodtat hogy ennek a nőnek vajon van önképe magáról? Azért nézd meg----->
http://www.youtube.com/watch?v=GgqmmB1aRUA&feature=related
2010. márc. 24. 19:36
11/28 anonim válasza:
Azért ha megnézed, már 60000 felett a nézettség, szóval nem hiába a befektetett munka...
12/28 anonim válasza:
Juj. Nem is merem becsukni a szemem nehogy itt teremjem. Nagyon gáz.
13/28 anonim válasza:
Ez is az övé, csak másik "művésznéven" :D http://www.youtube.com/watch?v=nHP2VlA35ZA&feature=related
14/28 anonim válasza:
De amúgy Madam Exotic "leghíresebb" száma a Riói Szerelem XD Az kihagyhatatlan :D:D
15/28 dellfil válasza:
A csaj szimplán beteg. Mentálisan. Neki ez elég baj. De nem ez a fő gond, hanem az, hogy sajnos egyre többen vannak, akiknek ez humor forrás. Valamilyen szinten ők is mentális nyavalyával küzdenek. Persze ezen lehetne vitatkozni, de minek.
Én sem voltam hajlandó végignézni szegény idióta vergődését. Nem vagyok mazochista.
16/28 anonim válasza:
Lehet, hogy csak mozgássérült.
17/28 anonim válasza:
Atyaég ez naoonn GÁZ ...és tényleg bejön neki...fúú...elképzelem a jővő nemzedékét mondjuk ez a nő meg az EMO zenekarok vagy metáll vagy mittomménnmi...!Holnap leoperáltatom a fülem inkább!!:)))))))))))
18/28 anonim válasza:
JA de előtte kivetettem a szemgolyóimat!!:)
19/28 anonim válasza:
a Madam Xotic nem egy mai találmány :)) Ez a lány szerintem se százas, de pont illik a zenekar többi elvont tagjához, akik mellesleg teljesen jó arcok. Ha belegondolsz, a Kispál dalszövegei is elég betegek, szóval ennek a csajnak még meg sem kell játszania magát. Ők direkt szart csinálnak, kell hozzá egyfajta humor.
20/28 anonim válasza:
tehetséges...márcsak azért is mert a ritmust legalább eltalálja.Uhrin Benedek még azt se...nem ő lesz az előzenekar Metallicán?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!