Mi a véleményetek azokról akik a pénztárnál
Tötyörésznek?
Figyelt kérdés
Percekig, mert ők még szépen lassan
(a lehető leglassabban) elpakolnak mindent, értem én hogy övék a világ minden ideje, de könyörgöm, mibe telne megfogni azt a 3-4 cuccot ami bőven elfér a kezében, és a szomszéd üres kasszánál elpakolnia, ha már tudja hogy a normál tempó is hipersebesség hozzá képest?
Főleg ha ez "csúcsidőben" van, amikor egyébként is mindenki munka előtt beugrik az aznapi kajáért és rohan tovább.
Ez azért jó, mert KETTŐ hely van elpakolni, és csak akkor lesz torlódás, ha már a harmadik vásárló fizetett, és az első még mindig ott van. Ez azért elég ritka.
2015. dec. 8. 12:57
22/30 anonim válasza:
#21, gondolom azért nincs így, mert akkor csak fele annyi pénztár férne el adott helyen :/ , de egyébként jellemzően Auchan pl, úgy szokott menni, hogy ha nem megy minden pénztár akkor az épp működő mellett van kihagyva egy ami nem megy hogy ha valaki még rendezkedni akar, azt megtehesse egy üres pénztárnál
2015. dec. 8. 13:14
23/30 anonim válasza:
Nem, mert a pénztáros mögött van elég hely, hogy kiszélesedjen a szalag. Ki van ez találva. Nem szélesebb, mint a pénztáros helye.
2015. dec. 8. 13:32
24/30 anonim válasza:
# 23
Ahány bolt annyi pénztár és annyi szalag, nem mindenhol kivitelezhető, ezt tapasztalatból mondom, sok helyen már a pénztáros épp csak be tud ülni annyi helye van
2015. dec. 8. 13:55
25/30 anonim válasza:
Ez a szalag sokkal rövidebb, mint amit most használnak, tehát MINDENHOVA beférne.
2015. dec. 8. 14:10
26/30 anonim válasza:
Az ilyeneket én is utálom. Főleg, amikor sietek a buszomra, ami óránként csak 1x jár, és miattuk késem le. Utána ücsöröghetek egy teljes órát a megállóban. Nem is értem, hogy nem szégyellik magukat, mikor sokszor van olyan, hogy már a pénztáros is szól nekik vagy arrébb lökdösi az árut, hogy tudjon haladni a következő vevővel. De még ebből sem esik le nekik, hogy talán kézbe foghatná azt a pár szelet parízert meg egy doboz joghurtot és arébb állhatna pakolászni, ha neki ez ilyen sokáig tart.
2015. dec. 8. 15:58
27/30 anonim válasza:
Az utolsónak üzenem,Ha sietsz a buszhoz hogyan oldod meg a vásárlást?Sietve?Siettetni sennkit nem lehet,sztem mindenki tudja a maga dolgát.A szerencsétlen kasszás fél liter vizével ki tudja mióta áll szolgálatkészen?Ezt mérlegelni kellene.A türelem pedig elengedhetetlen és fontos.
2015. dec. 10. 20:46
28/30 anonim válasza:
Én Sparban dolgozok, mint kasszás, és nap mint nap találkozok ilyen szerencsétlenekkel. Azt a fajta embert szeretem a legjobban, aki telefonál, miközben lehúzóm az árút neki. Olyankor szivesen kivenném a kezéből, és kikapcsolva adnám vissza neki. A másik: aki nem pakol ki a kosarából, és nekem kell kipakolni. Meg a szart. Azt csinálom, hogy fogom, és kiborítom a kosár tartalmát. Nsm szoktad kiakadni érte.
2015. dec. 14. 17:26
29/30 anonim válasza:
Heti egyszer csinálok nagybevásárlást, ilyenkor sok dolgot veszek. Szeretek még azelőtt kipakolni mindent a szalagra, hogy elkezdni beolvasni a kasszás az árukat, így tudok elkezdeni időben bepakolni a szatyrokba, ha megvárnám, hogy végezzen és fizetés után csinálnám, akkor még 3-4 percig feltartanám a sort. Azt nem bírom, amikor sokat vásárló emberek az előbbit csinálják. Elhiszem, hogy van, aki nyugodtan akar vásárolni és ráér, de én péntek este 10 óra munka után hulla fáradtan mielőbb szeretnék hazaérni és baromira fel tudom húzni legbelül magam. A múltkor a szalag 3/5-éig volt az előző vásárlók áruja, erre elvettem a következő vásárló táblát és elkezdtem kipakolni. Hallom, hogy a nő odasúgja a párjának, hogy milyen bunkó vagyok már, miért nem érek rá. Ránéztem, és megkérdeztem, hogy van-e valami probléma. Persze már nekem nem mert mondani semmit, csak a vele lévő férfinak vágta ezután is a pofákat és motyogott.
2015. dec. 19. 15:14
30/30 anonim válasza:
Nekem az volt a kedvencem, amikor az idős néni vett egy db csokit, és azt muszáj volt bankkártyával kifizetnue úgy, hogy akkor használta először... és persze mindenre 6x visszakérdezett... ááááá... ez csúcsidőben, meg amikor 2 km hosszú a sor, nagyon jó tud lenni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!