Mi a véleményetek az olyan emberről, aki nyilvánosan csókolózik?
Ha csak 1-1 puszi az oké, meg ha meg-meg ölelik egymást, de a hangos non-stop cuppogás baromira idegesítő szerintem is.
Igen, toleráns lehet az ember, nem érdekel, hogy egy-egy kisebb csók kik között csattan el, lehet 2 fiú is felőlem, de ez más kategória.
Bírják ki hazáig.
Szerintem ez benne van a tömegközlekedés árában. Ott szerintem nincs jogod szólni ha felszálsz egy buszra számithatsz rá hogy büdös van részegek vannak ordibálnak stb ha nem tetszik lehet menni kocsival.
amúgy engem is zavarnak de még 600 másik dolog is zavar és nemszólók.
Nyugi, nem csak téged zavar, engem is. Nem állhatom, amikor a metrón mellettem falják fel egymást a párocskák. Nem az zavar, h megcsókólják egymást, hanem, az, h látszik,h csak feltünési viszketegségük van.
Az a kedvencem, amikor nem tudok miattuk keszállni az adott járműről, mert nem veszik észre magukat... Ilyenkor nagyon tudnak bosszantani. Az már kevésbé zavar, amikor egy félreeső helyen, egy padon csinálják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!