A pasik hogyan tudnak bárhol teljes nyugodtsággal nyilvánosan pisilni?
Figyelt kérdés
Olyan jó nekik, csak félrefordulnak és meg van oldva.2013. okt. 6. 18:42
1/21 anonim válasza:
Hááát...azért vannak kivételek. Szembe szélnél a férfi minden csak nem nyugodt.
2/21 anonim válasza:
Egy ok miatt:
1) Nincs bennünk annyi szégyenérzet mint a nőkben, és állva is tudunk pisilni.
3/21 intrepid válasza:
Egy férfi számára az egész világ egy nagy vizelde.
4/21 anonim válasza:
Hát ezaz hogy mindent nyílvános wcnek néznek. Az a legfincsibb amikor a panelházunk oldalát vizelik le és omlik a vakolat már tőle. Már ha valamit le kell vizelni nem értem miért nem jó egy fa vagy amit nem rongálnak ennyire? Undorítóak egyesek. Némelyik rosszabb mint egy kutya. Tisztelet a kivételnek!
5/21 anonim válasza:
Bár férfi vagyok de ezt én sem értem xD Ha senki se lát minket, mert olyan helyen vagyunk, akkor miért pont a fa tövére, illetve a falra célzunk? Miért nem a földre?
Szerintem ez egy fajta evolúciós késztetés, de most szöget ütött a fejembe.
6/21 anonim válasza:
a jelölési kényszer.
de valóban jobb lenne, ha befejeznétek a károkozást.
pont, mint az állatoknál. :D
7/21 anonim válasza:
Bárhol??? Még a wc-n is rettegek, hogy az utolsó utáni késõn jött csöpp átáztatja a világos gatyámat.
Utánna meg fröcskölhetem le magam vízzel, hogy úgy tünjön, hogy csak buzgón mosakodtam..... Amit persze egyetlen férfi sem hisz el.
Te csak ne irígyelj minket!
8/21 anonim válasza:
Könnyen... Bár én nem szoktam, max ha rohadtul kell és nincs ember a látótávolságban...
9/21 anonim válasza:
Ez nem igaz, sokan vannak, akik 5-10 percig állnak egy helyben, mert nem tudnak nyilvános helyen. Nem vagyunk egyformák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!