Előfordult már, hogy nyilvános helyen pukkantottál? Vagy nyilvánosan betojtál talán bepisiltél? Hogyan oldottad meg a kínos helyzetet?
Pukkantani rengetegszer szoktam nyilvános helyen is. Persze csak olyankor, amikor nincs a közelemben senki.
Otthon család előtt általában nem szoktam, de azért volt már rá példa egyszer-kétszer. Előttük szerintem nem gáz egy halk eleresztés, persze nem feltűnően. Meg nővérem szokott nagyokat durrogatni és csak röhög rajta. Ez mondjuk már szerintem gusztustalan.
Volt már olyan is, hogy bepisiltem. Ez nagyon ciki volt. Kétszer is volt ilyen eset.
Az egyik most télen volt. Este már sötétben mentem haza buszon és már nagyon kellett. Álltam a buszon és annyira zötyögött, hogy bármennyire is próbáltam keresztbe tett lábakkal visszatartani nem bírtam. Egy kis adag becsurrant. Szerencsére nem az egész, de azért egy jókora adag. Majd ek süllyedtem szégyenemben. A szerencsém az volt, hogy fekete nadrágban voltam és elég sokan voltak rajtam kívül a buszon. Így senki nem vett észre az egészből semmit. Egy tenyérnyi folt lett rajtam középtájon. A fekete nadrágon nem nagyon látszott, csak annyi, hogy kicsit fényesebb ott a nadrágom. Meg persze én éreztem, hogy csurom "víz". Alig vártam már, hogy hazaérjek és leszállhassak a buszról. Aztán otthon rohantam a fürdőszobába mosakodni, átöltözni. Nagyon gáz volt, nem is mondtam el senkinek.
A másik eset pár éve volt nyáron. Bicikliztem és nagyon kellett, de úgy gondoltam kibírom hazáig. De egy emelkedőn ez erőlködéstől becsurrant. Igaz csak pár csepp volt. Vékony anyagú shortban voltam, amit szerencsére hamar megszárított a menetszél. Meg ez egy külvárosi részem volt, úgyhogy szerintem ezt sem látta senki. Ez sem volt ugyan kellemes érzés, de közel nem éreztem annyira cikinek, mint egy tömött buszon annyi ember előtt.
Betojás hála istennek még nem fordult elő velem.
Ha a pukkantás a fingást jelenti, akkor rendszeresen szoktam. Ha kell akkor kell. Normál biológiai szükséglet. A köhögést, tüsszentést se tartom vissza, mert jaj, mások mit fognak szólni. De nyilván halkan engedem ki, nem rotyogok oda direkt másokhoz.
Bepisilés is volt egyszer. Nem nagy sztori. Nagyon kellett és azt hittem kibírom hazáig. Nem így történt, bement. Képtelen voltam visszatartani mikor már megindult. Szerencsére már este volt téli időszakban, nem sokan voltak az utcán. Nem nagyon volt más választásom, hazamentem bokáig összepisilve magam. Szerencsére senki ismerőssel nem futottam össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!