Az nagybaj ha egy 14 éves lány nagyon szeret berugva lenni?
Igen csak nagy baj, nem hogy 14 évesen, de még felnőttként is.
Nem arról van szó hogy tiltsd el magadat teljesen az alkoholtól, vagy nem szórakozhatsz jól. Egyszer-kétszer lehet feszegetni a határt aminek a vége egy jó kis hányás lesz és reggel arra ébredsz hogy azt sem tudod mi történt előző éjszaka, ez még talán belefér. De ebből nem illik rendszert csinálni.
Mindennek megvan a mértéke. Én is szoktam inni havonta egyszer 1 max. 2 sört amikor összejön az osztály. Mondjuk már régen nem ittam nagyobb mértékben (23 vagyok) de régebben is buliban csak annyit ittam hogy max. egy kicsit spicces legyek. Tehát ne legyek rosszul, ne szédelegjek fel-alá, de meglegyen a feszültségoldás és a jókedv.
Talán egyszer sikerült átlépnem a határt, aminek a vége az lett hogy a buli felét a wc-n/udvaron töltöttem, mert olyan rosszul voltam. Ennek meg ugye semmi értelme nincsen, mert ilyenkor kimaradsz a buliból, a beszélgetésekből, a szórakozásból.
Jól mondták itt többen is. Ezzel kitűnően megalapozod az életedet arra, hogy később semmilyen munkakörbe ne vegyenek fel, egy jó ideig a szüleid nyakán élj amíg megtűrnek, aztán vagy találsz egy pénzes srácot aki eltart, vagy mehetsz az utcára k*rvának.
szerintem nem olyan nagy baj, mindenki szeret berúgva lenni.
de az már baj, ha ezt túl gyakran fordul elő.
és nem te vagy szánalmas, hanem az, aki szánalmasnak tart egy ilyen kérdés miatt.
Ez a lány csak a buliknak élt, de már egy éve nem iszik alkoholt – így változott meg az élete:
Én 14 évesen azt se tudtam mi az a alkohol! :D LOL
Még meséket néztem meg ilyenek! Beteg a világ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!