Mennyire rúgna be egy 18 éves és 50 kilós lány fél liter vodkától, ha egyébként csak ritkán iszik?
Figyelt kérdés
2014. dec. 7. 17:27
1/20 anonim válasza:
Kb alkoholmérgezéssel kezelik majd a detoxban.
2/20 anonim válasza:
Milyen vodka? Mert azok között is van különbség. :)
Amúgy eléggé. Egy alkoholmérgezéses detox benne van a pakliban.
3/20 anonim válasza:
Fel liter vodkatol meg en is nagyon be birok rugni, pedig 25 eves vagyok es 90 kilo:)
5/20 anonim válasza:
Attól is függ, mit ettél előtte, és mennyi idő alatt iszod meg. De szerintem ne próbáld ki, mert aztán itt fogsz sírni, hogy öt srác is átment rajtad.
6/20 anonim válasza:
Én 21 voltam és 48 kiló, 2,5 decitől hányás, ko és utàna két napig epét hánytam. Szép szülinap volt, nem ajánlom.
7/20 anonim válasza:
Én megittam 3 decit úgy, hogy nem a legkisseb ember vagyok és még eléggé egészséges is.
0.5 liter szerintem engem is teleportra vágna ilyen alakkal:
178cm/80kg (18f)
8/20 anonim válasza:
már 200 ml-nél erősen részeg leszel, 500 ml-meg filmszakadást okoz
10/20 anonim válasza:
én fejre állnék tőle :-)
41F, közel 90 kiló, feleségem szerint alkoholista :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!