Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Mennyire rúgna be egy 18 éves...

Mennyire rúgna be egy 18 éves és 50 kilós lány fél liter vodkától, ha egyébként csak ritkán iszik?

Figyelt kérdés

2014. dec. 7. 17:27
1 2
 11/20 anonim válasza:
30%
Sima vodka, semmi keverés? :D #off #gatya #többetnemjövök
2014. dec. 7. 18:25
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Remélem, már az elején elkezdesz hányni és nem tudod majd meginni ezt a mennyiséget. Egyébként K.O. Ha nem akarsz meghalni vagy nem akarod, hogy tíz pasi átmenjen rajtad, miközben te öntudatlan vagy, akkor felejts el. Ha egyébként sem szoktál inni, mi a f____sznak kell rögtön így kezdeni???
2014. dec. 7. 18:31
 13/20 anonim ***** válasza:
72%
Egy nagyobb darab csávó aki hozzá is van szokva megbír inni ennyit komolyabb gond nélkül. Én is 98 kiló vagyok és 3-4 óra alatt lemegy ha nem iszok más piát és jól vagyok lakva, de kezdő ivóként én az akkori 80 kilómmal is iszonyúan berúgtam volna annyitól. 50 kilós lánynak tuti detox. Már a felétől is inkább rosszul lennél mint jól szerintem.
2014. dec. 7. 22:11
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Ha egy egész éjszaka alatt beosztva issza kísérővel és eleget táncol hozzá akkor van esélye hogy csak egy nagyon rossz másnapja lesz. Ha kocsmában 2 óra alatt akkor hívhatsz mentőt.
2014. dec. 8. 12:59
 15/20 anonim ***** válasza:
73%

Tök mindegy hogy hány éves és hány kilós vagy, nem is értem mi az istennek írogatja ide mindenki, nem számít..

Ismerek olyan 150 centis nőt aki bárkit leiszik az asztal alá meg olyan szép szál férfit aki nagyon nem bírja.

Gyakorlat és "adottságok" kérdése, de fél liter vodka egy este alatt elég emberes mennyiség.

2014. dec. 12. 06:24
 16/20 anonim válasza:
Számít valamit a testsúly és a magasság is, de ez gének meg adottság. Én 16f vagyok 160cm 60 kg és nekem az adagom olyan 4-5 deci whiskey vagy 1 üveg bor meg 1 liter sör...
2014. dec. 12. 22:32
 17/20 anonim válasza:
Haverokkal szoktunk ennyit meginni borból, igaz huzamra de akkor is xD
2014. dec. 12. 22:35
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

Semennyire.

Ijedtség (-Te,vazzeee ez nemmm viccel..).Telefon.(-Még mindig nem lélegzik....)Ténymegállapítás (Óra,perc..).Jegyzőkönyv.Szatyor.Felvét.Bonc.Bizi.Átcímkéz.Kiszállít.Opcionális:füst,vagy elás.

Címszavakban ennyi.Évente egy páran beleszaladnak ebbe a menetrendbe.

Hagyd ki,ha teheted.

2014. dec. 13. 01:10
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Hát nemhogy egy 18 éves 50kg-os lány, de még férfi is alkohol mérgezéstkapna, főleg ha ritkán iszik
2020. júl. 15. 18:58
 20/20 anonim ***** válasza:

Nem tudom.

Majd kérdezd meg Zachert.

2020. dec. 31. 13:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!