Ez lehetséges? Bővebben lent!
Figyelt kérdés
Nem régiben ittam pár korty fehérbort, és egy üveg somersby-t..
Lehet hogy ennyitől is már jobb kedvem lett,kicsit a fejem is megfájdult tőle?!Ha igen akkor ez azt jelenti hogy már kis mennyiségtől is be tudok rúgni?(nem a berúgás a célom)
Előtte nem nagyon ittam még alkoholt..
Köszönöm előre is a segítséget!:)
2014. szept. 12. 17:10
1/4 anonim válasza:
Simán lehet hogy megérzed. Kezdő ivóként én is megéreztem 1 doboz sört is, de a szervezeted hamar elkezdi tolerálni az alkoholt, még piálgatsz kicsit 2-3 év múlva lehet hogy háromszor annyit sem érzel majd meg egyáltalán.
2/4 anonim válasza:
Nekem is a fejembe száll már egy fél pohár vörösbor is, nagyritkán iszom ünnepeken jófajta bort, de nemigen bírom, bezsibbadok tőle.
3/4 anonim válasza:
Hol fájt a fejed? A homlokodnál, elől?
4/4 anonim válasza:
Simán. Első "igazi" ivásom (értsd: nem anyu/apu borából egy korty) 0,3 l sört is megéreztem. Most több mint 1 l okoz hasonló érzetet. Majd hozzászoksz, de óvatosan. Ne egyszerre ugorj sokkal többre, mert csúnya helyzetek lesznek belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!