Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Lehetséges az hogyha tekilát...

Lehetséges az hogyha tekilát iszik az ember akkor nem lesz másnapos?

Figyelt kérdés
hallottam egy mendemondát hogy őnmagában részegség után nem okoz másnaposságot. Bár én is kételkedem. ugyan olyan alkohol van benne mint a tőbbi italban. más is hallot ilyet?

2013. dec. 22. 16:58
 1/3 anonim ***** válasza:
Én fogyasztom néha, és bizony eléggé sajog a fejem másnap tőle.Gyomorba meg külön betesz, bár ezt csak fogyasztáskor érzem, másnap nem.Mese habbal.
2013. dec. 22. 17:02
 2/3 UFOTOCH válasza:

Nálunk (vidéken) azt mondják, hogy tisztán házi pálinkától nem lehet másnapos az ember, mert, hogy abban nincsenek tartósítószerek, ízfokozók, színezékek. Persze nem igaz. :)

Kb. ekkora igazságtartalma van ennek is, meg gondlom személyfüggő is.

2013. dec. 22. 17:43
 3/3 Phoney ***** válasza:

A tequila kimondottan az ocsmány másnapokról híres. Egyrészt azért, mert a só-lime (fahéj-narancs) cirkusszal hatalmas mennyiséget lehet meginni rosszullét nélkül, másrészt pedig azért, mert ezt a két szokást pont arra találták ki, mert elfedik az ízt, és ezzel 4-5 ezres árkategóriába tuszkolhatók másegyébként kb. ihatatlan, max. 2-3000 forintot érő tequilák (pl. az alap Sierra, Olmeca, José Cuervo ilyen.) Ezeket nem is tisztán agávéból főzik, hanem felerészben valami olcsóbb terményből (ezért is létezik külön "100% de agave" tequila).

És persze nem létezik olyan alkohol, ami nem okoz másnaposságot, csak olyan, amivel könnyebb megúszni.

Akinek pont a tequila nem okoz másnaposságot, annál gyanítható, hogy máskor még ótvarabb italoktól szokott berúgni...

2013. dec. 22. 18:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!