Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan lehet elérni hogy az...

Hogyan lehet elérni hogy az agynak a 'gondolkodási' részét kikapcsoljam, pl mikor az ember részeg vagy másnapos?

Figyelt kérdés
Tehát csak a gondolkodást, a memóriát nem...:D
2011. júl. 28. 14:47
 1/4 anonim ***** válasza:
Alvással
2011. aug. 2. 08:19
 2/4 anonim ***** válasza:
Amiről írsz, az a meditáció. Nagyon nehéz dolog az agynak a godnolkodó részét leállítani. Én többféle meditációs csoportba jártam, több éve foglalkozom ezzel. Utóbb már sikerült talán háromszor olyan állapotba kerülni, azt kell mondjam nagyszerű érzés, és vágyom rá. De nem jön össze könnyen. Viszont akik velem egy csoportba járnak, azok között vannak olyanok, akik ezt könnyen elérhetik, pl.annyira könnyen, mint ahogy könnyen leülnek, ha akarnak, vagy felállnak, ha akarnak. Ők azt mondják, sok gyakorlás kérdése.
2011. aug. 2. 09:53
 3/4 A kérdező kommentje:
aham, hallottam már ilyesmit :)
2011. aug. 2. 21:07
 4/4 anonim ***** válasza:
Hát sajna én részegen is tudok gondolkodni...:/ :D De amúgy tényleg csak meditációval lehet, ha a memóriádat nem akarod kikapcsolni. Próbálj meg ellazulni, mélyeket lélegezni, lekötni magad valamivel (amíg koncentrálsz, nem gondolsz a többi dologra, amire nem akarsz)...ezek a "házi módszerek".
2014. aug. 22. 23:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!