Ciki-e a vendéggel levetetni a cipőjét, vagy az a ciki,
ha őneki nem jut eszébe?
Figyelt kérdés
Nem szeretek naponta 5x felmosni és a cipőt mindig levetetem a vendégekkel, akik napi szinten többször megfodulnak nálunk, mindig mások. Van, aki leveszi, de van, akit kifejezetten utasítani kell, mert a szobában is végigtrappol a cipőjével, még ha megkérem, hogy vegye le, akkor is. A gyereknek a játékai, rongyai, amiket a szájába vesz, ha leesik a földre, ezek után már nem tudom neki odaadni, ha nem mosom meg, ha mindig be van hordva az utcáról a kosz.
Nem illik senkivel levetetni a cipőjét,még akkor sem,ha ez már divat.A gyerekszobába ne menjen be vendég.Ha nagyon zavar,akkor készíts az előszobába cipőre húzható papucsokat,és kérd meg,hogy húzzák a cipőjükre.(Mint a kórházakban szokás).Joggal sértődik meg valaki,ha felszólítod a cipőlevételre.A lakás van értünk,nem mi a lakásért.
2010. febr. 20. 09:35
2/16 anonim válasza:
Én biztos, hogy nem sértődnék meg, ha megkérnének, inkább szégyellném magam, hogy olyan bunkó vagyok, hogy sz@rba veszem más munkáját. ha jóban vagytok, közvetlen a kapcsolatotok, szerintem nyugodtan meg lehet kérni, bár lehet, hogy csak én vagyok ilyen bunkó...
18/L
2010. febr. 20. 09:40
3/16 anonim válasza:
Én bizony szoktam szólni, hogy vegyék le, de úgy oldom meg, hogy amint belép, tolom elé a vendégpapucsot. Tehát nem sértő.
Lehet, hogy a lakás van értünk, de a lakást meg mi takarítjuk. Én speciel nem szeretek koszos lakásban élni.
(A Barátok közt-ben is csak nézem, hogy mindig cipőben vannak otthon... brrr!)
2010. febr. 20. 09:40
4/16 anonim válasza:
nem sértő. azt kell mondani, hogy tessék, itt van vendégpapucs, inkább ebben legyen, kényelmesebb is ill a gyerekek játékai a földön vannak. az a buinkó, akinek nem jut ez magától az eszébe, én igenis mindenhol leveszem, akkor is, ha nem kéne. én is jobban érzem akkor magam, plusz ugyanezt én is elvárom.
amúgy hogy lehet, hogy nálatok naponta többször fordul meg egy rakás ember? csak kíváncsiságból.
2010. febr. 20. 09:43
5/16 anonim válasza:
Én el nem tudnám képzelni, hogy otthon ne vegyem le a kinti, koszos, időnként saras cipőmet.
2010. febr. 20. 09:47
6/16 anonim válasza:
Nekem ezek szerint "jó"vendégeim vannak,van, hogy nekem kell megkérnem,hogy tartsa magán,mert pl a kutya teletrappolta.De amúgy vendégpapucs nálunk is mindig kéznél van.Ja és mivel vendégeim nagy része is dohányzik,nem szoktunk bejönni a szobába..elég tágas a konyha és ott lehet bagózni is.
Amúgy szerintem nem bunkóság,én sem örülnék neki,hogy sáros cipővel végig a szőnyegen..azért azt nem olyan egyszerű tisztítani,h felmosok é kész...
2010. febr. 20. 09:58
7/16 anonim válasza:
Bízzák ezt rám! Ha bemegyek valahova, el tudom dönteni, hogy le kell-e venni a cipőmet vagy sem. Ha sáros, havas idő van, nyilván leveszem. Ha hosszabb ideig tartózkodok valahol, akkor is leveszem, mert nekem kényelmesebb. Ha meg tudom, hogy nem szennyezett a cipőm, és csak pár percre beszaladok, akkor ne vegzáljanak ezzel!
2010. febr. 20. 10:05
8/16 anonim válasza:
inkább a koszos cipő mint a lábszag..van akiktől nem kérem hogy vegyék le...a takarítás perc utánna,de a lábszagot szagolom amig nálam tartózkodik,és még szellőztetni is kell..
2010. febr. 20. 10:09
9/16 anonim válasza:
Ha idös ember jön hozzám,neki nem kell levennie.
A többi vendég kérés nélkül is leveti.
2010. febr. 20. 10:14
10/16 anonim válasza:
Én mindig leveszem vendégségben, de ha hozzám jön valaki, nem utasítom rá. Kérni oké, de utasítani nem kellene. Kivéve ha nagyon sáros, lucskos idő van.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!