Mit esznek a japánok az iskolába reggelire?
Figyelt kérdés
Elkezdtem egy japán diétát, de nem tudom hogy mit egyek iskolába.. Mivel a kenyeret leváltottam rizsre és hasonlókra, nem szeretnék szendvicset enni. De most miso levest vigyek iskolába vagy mi? Vigyek egy tál rizst? Nem értem ők mit esznek ott?2015. márc. 17. 22:27
1/4 anonim válasza:
Reggelit otthon esznek, ebédre meg azt, amit anyu csomagol nekik.
Nem volt leírva részletesen a zseniális japán diétádban, hogy mégis mit lehet/kell enni?
2/4 A kérdező kommentje:
De, le volt irva minden, csak nem volt kulon feltuntetve hogy iskolaban vagy munkahelyen mit egyel, sajnos nem tudok miso levest vinni oda...
2015. márc. 18. 14:14
3/4 anonim válasza:
Akkor ne miso levest vigyél, hanem valami mást, ami szintén oda volt írva, és el tudod vinni iskolába.
4/4 anonim válasza:
A japánok töbnnyire gyûjtögetnek. Magvakat morzsákat de fontos alapanyag a rizs
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!