Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Hogy menjek így iskolába?

Hogy menjek így iskolába?

Figyelt kérdés

Az osztálytársaim közül folyamatosan bántanak páran annyira, hogy az orrom vére is megindult. Kivizsgáltak és kiderült, hogy idegi alapon van. Csütörtökön kellene eredetileg menni, de nagyon félek, mert holnap reggelre behívtak.

Gondolkodtunk az iskolaváltásban, de utolsó évre már nem kellene érettségi előtt.

Aki egy kicsit bővebben elolvasná a bajomat, és tudna segíteni az írjon rám privátba nagyon szépen kérem!

Az öngyilkosság is megfordult a fejemben....!

2013. nov. 5. 17:59
 1/9 anonim válasza:
Semmiképpen ne legyél öngyilkos, magántanuló nem akarsz lenni? Én is az vagyok, mert féltékenységből b*szogattak páran, és nem az hogy elmenekültem, csak fárasztóak voltak.
2013. nov. 5. 18:02
 2/9 A kérdező kommentje:

Nem gondolkoztam abban, hogy magántanuló legyek. Vannak barátaim, de az egész osztály tanulás szintjén egy nagy nulla. Szinte én tanulok még jól, de állandóan bántanak és én nagyon félek. Az orrommal pedig nagyon súlyos az állapotom.

Másik iskolában gondolkoztam, de rosszakat hallottam a suliról.

Egyszerűen annyira zavart vagyok most, hogy.... nem tudok még gondolkozni sem!

2013. nov. 5. 18:12
 3/9 anonim ***** válasza:

Három lehetőséged van:

1) Valahogy bírd ki még azt az 1 évet, és azután örökre megszabadulsz tőlük.

2) Válts iskolát. Semmit sem veszítesz az iskolaváltással, pláne, hogy az osztálytársaid szemetek.

3) Légy magántanuló.

2013. nov. 5. 18:14
 4/9 anonim ***** válasza:
vagy szépen a sarkadra állsz és beintesz mindenkinek, aki meg bánt, azt te is bántod. Kis pálfordulás és majd ők csodálkoznak
2013. nov. 5. 18:26
 5/9 anonim ***** válasza:

csak azt csesztetik aki engedi

ajl mar a sarkadra es uss vissza

2013. nov. 5. 18:50
 6/9 anonim ***** válasza:
:3
2013. nov. 5. 19:08
 7/9 A kérdező kommentje:

Az van, hogy a sarkamra álltam és visszacsaptam, ahogy csak tudtam és ebben nem voltam egyedül és nem is vagyok, mert vannak, akik segítenek. Vannak barátaim ott.

Hiába a sarkamra álltam nekem jöttek és jobban bántottak. Az osztályfőnök és tanárok szemébe is én lettem a rossz, mert megpróbáltam védeni magam. Utána meg jött a hátul ütés, mert tele beszélték a tanárok fejét rólam mindenfélével.

Az a baj az iskolában, hogy perkálnak a tanároknak. Több száz ezreket fizetnek a tanároknak csak azért, hogy ők diktálhassanak. Az osztályfőnök egy papucs, mert hallgat, de csak azért, mert le van fizetve! Két iker nő irányít mindent.

Nem tudom.... az iskolaváltáson gondolkozom.

2013. nov. 5. 23:18
 8/9 anonim ***** válasza:
Az orrvérzés miatt ne aggódj az nem olyan vészes dolog. Lehetőleg próbálj meg erős maradni, de teljesen közömbös, szinte unott a külvilág felé. Engem is bántottak eleget, ugyanúgy telebeszélték a még az általam értelmesnek gondolt tanárok fejét, és bár nagyon rossz érzés volt azért kibírtam.
2013. nov. 6. 09:06
 9/9 A kérdező kommentje:
Iskolát váltok! Nagyon ideges vagyok, de nincs más kiút. Félek kicsit...
2013. nov. 13. 20:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!