13 éves vagyok, a kérdésem pedig az lenne, hogy nálunk az iskolába húztunk (karácsony), és én 1 lányt húztam 13 éves ő is, de nem tudom mit vegyek neki. Szereti a One Direction-t de én olyat biztos hogy nem veszek, szerintetek mit tudnék neki venni?
Ötletek:
Fülbevaló, karkötő, sál, pénztárca, karácsonyi tusfürdős ajándékcsomag (DM-ben, Sparban, Tescoban lehet kapni). A helyedben én sálat vennék neki.
Szia:) én épp ma vettem meg az osztálytársamnak az ajándékot ő is 13 éves és lány. Na szóval én egy ilyen dekopázsolt dobozkát vettem neki és bele egy fülbevalót. Vettem hozzá neki egy sprayt és még gyertyát és csokit. Ja és persz ezt egy ilyen dísztasakba csomagoltam. Szerintem ennyi ajándék megfelelő lehet.
Remélem tudtam neked segíteni.
Kellemes ünnepeket=)
Sziasztok,köszönöm a válaszokat,de már meg tudtam venni az ajándékot,mert tegnap Pestre nyertünk egy kirándulást,és egy One Directionos üzletben (Claire's) és ott vettem neki egy Londonos karkötőt,szerintem nagyon szép ;) +1 csoki
Ilyen üzlet pedig csak Pesten van ha jól tudom,ja és utolsó neked is boldog karàcsonyt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!