Olaszországba hogy viszonyulnak a magyarokhoz?
Figyelt kérdés
A velencei karneválra megyünk pár napra, érdekelne ,hogy mit ,,gondolnak" a magyarokról.
e.is.köszi
2010. jan. 29. 14:47
1/5 anonim válasza:
Mivel fizető turisták vagytok, ezért szeretni fognak titeket. Egyébként az olaszok többnyire jó vendéglátók. Az, meg hogy mit gondolnak a magyarokról ugyanolyan dolog, minthogy a magyarok mit gondolnak az olaszokról. Mindenki mást...
2/5 anonim válasza:
Vannak olasz ismerőseim, magasról tesznek arra, hogy milyen nemzetiségű vagyok. Átlagos emberek módjára viselkedünk egymással nációtól függetlenül. Nem hiszem, hogy különösebb véleményük lenne rólunk.
3/5 anonim válasza:
Ez mind embertől függ de szerintem vagy is inkább gondolom nincsen semmi bajuk velünk :D:D:D
4/5 anonim válasza:
Én voltam már párszor kint és mivel "magyar nő" vagyok a tenyerükön hordoztak xD :)
5/5 A kérdező kommentje:
19:32
Igen igazad van :D tapasztaltam énis.
Nem volt,olyan perc,h ne dícsértek vna bennünket :D
olyannyira, hogy egy jó ideig pár jómadár követett is minket bnőmmel...ez már egy kicsit frusztráló volt,de nagyon jófej emberek az olaszok :)
2010. márc. 13. 19:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!