Halottak napján bömböltetni a zenét, bunkóság?
Figyelt kérdés
2014. okt. 29. 08:53
11/24 anonim válasza:
10-es, nem tudom mennyire van igazad, de meghálálhatja az a szomszéd más módon is, hidd el ;)
12/24 anonim válasza:
Hát nem tudom hogy hálálhatná meg. reggel 6-tól este 10-is hangoskodhat, azt meg engem nem zavar... ha nekiáll flexelni feltolom a zenét becsukok ajtót ablakot és nem hallom, nem érdekel, :D ha kárt tesz valami módon valamimben akkor meg feljelentem és kész...:D de tényleg, nem kötekedésből mi olyat tehetne amivel nekem problémát okoz és nem ütközik törvénybe?
13/24 anonim válasza:
Előző, pl ha vesz úgy tyúkokat hogy nem kérdi meg a szomszédokat, hogy tarthat-e :) Ez jogszabályba ütközik, sőt még a polgármesteri hivatalnak is be kell jelenteni. Ha téged zavar a tyúk, és nincs semmi engedélye, megb-szhassák. Csak ez nem valami gyakori, mert ki az a marha akit zavar hogy ha a szomszédba van tyúk?
14/24 anonim válasza:
Hát ma mindenszentek van, nem halottak napja. És nálunk ma bömböltetve lesz, mert szülinapozunk. :)
15/24 anonim válasza:
ez hülyeség... ha bezárva tartom ólban semmi köze hozzá, még az ő birtokában vagy vagyonában nem tesznek kárt...
16/24 anonim válasza:
Nálam is szól a zene igaz nem bömböl de leszarom mit szólnak. ha a szomszéd is bömbölteti a másik meg felujit szerintem a kutyát nem zavarja
17/24 zotyesz89 válasza:
Szerintem pont ugyanolyan nap mint a többi
18/24 anonim válasza:
ezaz... ugyan olyan, abba meg nagyívből bele lehet....... aki csak akkor sajnálja meg emlékszik rá, és az év többi napján meg tojik rá... egyénként én ugyan úgy vagyok a nőnappal és az anyáknapjával is, egy nagy hülyeség... a nőket és anyákat nem csak anyák én nőnapon kell megbecsülni, szeretni és vagy ajándékokat venni neki... szóbal értitek... régen rossz az mikor így kikell emelni egy napot...
19/24 anonim válasza:
haverommal üvöltettük ma már a háztáj zenét volt itt egy kis buliii xd gondolhatjátok... meg átbicajoztunk a szomszéd utcába onnan is lehetett hallani a zenét
20/24 anonim válasza:
Nyugodtan bömböltesd a zenét(kinek mi a bömböltetés) de azért kultúráltan,és ne este 10kor.a halottak napja egy ostoba tradíció amit évek óta nyomatnak..mindneki szomorú depressziós,és még az idő is szörnyű ilyenkor...-.-"
Az élőkkel foglalkozzatok,ne pedig a holtakkal.Otthon emlékezz meg róla aztán jónapot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!