Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Halottak napján bömböltetni a...

Halottak napján bömböltetni a zenét, bunkóság?

Figyelt kérdés
2014. okt. 29. 08:53
1 2 3
 11/24 anonim válasza:
10-es, nem tudom mennyire van igazad, de meghálálhatja az a szomszéd más módon is, hidd el ;)
2014. nov. 1. 09:53
 12/24 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom hogy hálálhatná meg. reggel 6-tól este 10-is hangoskodhat, azt meg engem nem zavar... ha nekiáll flexelni feltolom a zenét becsukok ajtót ablakot és nem hallom, nem érdekel, :D ha kárt tesz valami módon valamimben akkor meg feljelentem és kész...:D de tényleg, nem kötekedésből mi olyat tehetne amivel nekem problémát okoz és nem ütközik törvénybe?
2014. nov. 1. 10:01
 13/24 anonim válasza:
100%
Előző, pl ha vesz úgy tyúkokat hogy nem kérdi meg a szomszédokat, hogy tarthat-e :) Ez jogszabályba ütközik, sőt még a polgármesteri hivatalnak is be kell jelenteni. Ha téged zavar a tyúk, és nincs semmi engedélye, megb-szhassák. Csak ez nem valami gyakori, mert ki az a marha akit zavar hogy ha a szomszédba van tyúk?
2014. nov. 1. 10:05
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
Hát ma mindenszentek van, nem halottak napja. És nálunk ma bömböltetve lesz, mert szülinapozunk. :)
2014. nov. 1. 10:11
 15/24 anonim ***** válasza:
ez hülyeség... ha bezárva tartom ólban semmi köze hozzá, még az ő birtokában vagy vagyonában nem tesznek kárt...
2014. nov. 1. 10:12
 16/24 anonim ***** válasza:
Nálam is szól a zene igaz nem bömböl de leszarom mit szólnak. ha a szomszéd is bömbölteti a másik meg felujit szerintem a kutyát nem zavarja
2014. nov. 1. 11:58
 17/24 zotyesz89 válasza:
Szerintem pont ugyanolyan nap mint a többi
2014. nov. 1. 13:08
 18/24 anonim ***** válasza:
ezaz... ugyan olyan, abba meg nagyívből bele lehet....... aki csak akkor sajnálja meg emlékszik rá, és az év többi napján meg tojik rá... egyénként én ugyan úgy vagyok a nőnappal és az anyáknapjával is, egy nagy hülyeség... a nőket és anyákat nem csak anyák én nőnapon kell megbecsülni, szeretni és vagy ajándékokat venni neki... szóbal értitek... régen rossz az mikor így kikell emelni egy napot...
2014. nov. 1. 13:49
 19/24 anonim válasza:
haverommal üvöltettük ma már a háztáj zenét volt itt egy kis buliii xd gondolhatjátok... meg átbicajoztunk a szomszéd utcába onnan is lehetett hallani a zenét
2014. nov. 1. 16:49
 20/24 anonim ***** válasza:

Nyugodtan bömböltesd a zenét(kinek mi a bömböltetés) de azért kultúráltan,és ne este 10kor.a halottak napja egy ostoba tradíció amit évek óta nyomatnak..mindneki szomorú depressziós,és még az idő is szörnyű ilyenkor...-.-"

Az élőkkel foglalkozzatok,ne pedig a holtakkal.Otthon emlékezz meg róla aztán jónapot.

2014. nov. 1. 21:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!