Mi sarkalja rá a fiatalokat a cigizésre?
Figyelt kérdés
Talán a menő srác a suliban, aki vagánynak érzi magát ha cigizik, és a többi pedig tőle veszi a példát?
A filmek, ahol a menő színészek az üzletér cigiznek?
Nem tudom.
Kérlek segíts a válaszoddal.
2014. szept. 14. 20:24
1/17 anonim válasza:
nekem eszembe sem jutott hogy menő leszek amikor elkezdtem cigizni. nem tudnám megmondani hogy miért kezdtem el. butaság volt és értelmetlen. persze akkor még ezt nem tudtam. de biztos hogy nem ezzel akartam menővé válni
2/17 anonim válasza:
Van amelyik tényleg rászorul a stresszes tanév vagy az ingatag családi háttér miatt. Mások meg azt hiszik, ettől lesznek menők, mert a dohányt tiltják 18 év alatt, és ettől lesznek ők kvázi a rendszerre magasról csináló rossz fiúk.
3/17 anonim válasza:
Igen, vagánynak, menőnek próbálják magukat mutatni, közben pedig szánalmasak.
4/17 anonim válasza:
3. vagyok: Persze van kivétel, de a legtöbben a menőség miatt kezdik el. Aztán nem tudnak leszokni.
5/17 A kérdező kommentje:
Tisztelt 2., a családi háttér hogy veszi rá a fiút/lányt?
2014. szept. 14. 20:33
6/17 anonim válasza:
Azért, mert menő, és mert a haverok is csinálják.
7/17 anonim válasza:
Agymosás/menőnek akar látszani
8/17 A kérdező kommentje:
Tisztelt 2.-es a kérdés a kommentben
2014. szept. 14. 20:45
9/17 anonim válasza:
A többi fiatal, vagy bárki más, aki nagy hatással van rájuk. A téves információk, miszerint a cigi majd segít nekik, nyugtató, vagy ilyesmi, illetve a saját kíváncsiságuk.
10/17 anonim válasza:
Hagyjuk már ezt a nyugtatós szöveget... Egy francot nyugtat. Csak bemeséli magának az ember. Nem tudom miért nem lehet simán csak lélegezni. Ekkor gondolkodom el, hogy aki azzal érvel, hogy nyugtatja, az nem gondol arra, hogy más hogy nyugszik le? Vagy csak ő stresszes. Mindenesetre, ez a nyugtatós szöveg hülyeség. A fiatalok 90%-át az, hogy menők legyenek, ne lógjanak ki a társaságból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!