én azt gondolom amit én minden nap megteszek magamért és a társadalomért azt gondolom túl szárnyalom kortársaimat és velem egykorú fiatalokat hiszen én értem a világ gazdaság mükődésést politikáját ami bonyolultnak látszik pedig egyáltalán nem az?
1. Ha Magyar és cigány probléma közt keresed a megoldást, akkor miért egy kisregényt írsz fel, ami mellesleg nem is kérdőmondat?
2. Gratulálok, hogy megtaláltad az életcélod, de ezt miért kell velünk megosztanod?
3. A cigánykérdést legközelebb "politika" címszó alatt tedd fel kérdésnek (mivel ebben a témában így, vagy úgy a politika dönt) és olyan állapotban, amikor nem vagy túlpörögve, mert szinte érzem az adrenalint ezekben a mondatokban. Látom magam előtt, ahogy meredt szemekkel, remegő kézzel írsz... ez borzasztó.
4. Adok egy instrukciót, hogy ezt a kérdést, hogy tedd fel újra:
"Szerintetek a cigányok miért ilyenek?" - Igen ez benne van a szövegben, de a saját érdekedbe mondom, ha nem kisregényt írnál kérdés helyett, akkor valószínüleg többen rákattintanának, és válaszolnának (hiszen egyértelműbb lenne, hogy mire keresel megoldást).
Hogy választ is adjak a kérdésedre: Nem kell cigány ismerős, szomszéd. Egyszerűen kerüld azokat, akikkel bajod van (egyik félnek se tesz jót). Én speciel nem köpök szembe minden cigányt, aki szembe jön és így ők se késelnek meg... azért meg kell hagyni több "rendes" cigány embert láttam, mint ahogy azt beállítja a sok rasszista, radikálisan szélsőjobboldali magyar (szerintük kb 90% tűzre való 10% a rendes, ahogy tapasztaltam ez az arány 30%- 70%, bár mivel kerülöm őket, így ártani se nagyon árthatnak nekem, és az ismerőseimet is én válogatom meg, szóval vagy piszok nagy mázlim volt, vagy tényleg túl előítéletesek vagyunk). Most mondjátok, hogy zsidó, retardált, hazaáruló vagyok, de ez csak igaz, amit mondok, mert a valóságot én így tapasztaltam meg. Különben szép kis eszmefuttatásokat láttam már a magyarságban élő rasszizmus jogos, és jogtalanságáról, de azt megtanultam, hogy rasszistával ne vitatkozz, mert egy se tud veszíteni az emberségesség javára. Ha a cigányokban a lopást kell, hogy gyűlöljem, meg a rajkodó dzsigolókat, akkor a fasisztákban a szűklátókört és a másoknak igazat adás képességének hiányát.
A kérdőjelet látom, már kezded tudni használni, de mutatok pár új írásjelet:
.:;-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!