Halottak napján bömböltetni a zenét, bunkóság?
Figyelt kérdés
2014. okt. 29. 08:53
1/24 anonim válasza:
Bömböltetni bármikor bunkóság, pedig azt hiszik, az a menő.
3/24 anonim válasza:
Szerintem nem. Vagyis én szerintem ha halott lennék örülnék neki ha valamelyik ismerősöm valami jó zenét bömböltetne :D
4/24 anonim válasza:
Mindig az, de Halottak napján még inkább.
5/24 A kérdező kommentje:
Otthon, családi házban gondoltam.
A szomszédok mit gondolnának rólam ?
2014. okt. 29. 09:26
6/24 anonim válasza:
Nem a halottak napja miatt bunkóság, hanem amúgy is. Hallgasd úgy, hogy ne hallatszódjon át a szomszédba! Zavarhatja őket.
7/24 anonim válasza:
A szomszédok azt gondolják, hogy egy idétlen zenebömböltető lakik a szomszédjukban. Amúgy kérhetnek birtokvédelmet.
8/24 anonim válasza:
De minek bömböltetni, nem igaz, hogy normális hangon nem lehet hallgatni, én még akkor sem bömböltetem mikor itthon bokszolok, pedig akkor elég agresszív állapotba tudok kerülni...
9/24 anonim válasza:
Fejhallgató, azt úgy bömbölteted, ahogy akarod.
10/24 anonim válasza:
Nem tudom pontosan mekkora az az érték de még az fölé nem megy a hangerő nem szólhat egy szomszéd se semmit, az meg hogy bunkóságnak tartja hát így járt, ne foglalkozz vele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!