Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Miért baj az ha bugyiban...

Miért baj az ha bugyiban vagyok itthon?

Figyelt kérdés

Anyám kiakad,és mindig mondja,hogy öltözzek fel.Pedig nem meztelen vagyok,van rajtam egy tanga és egy póló.Főleg,hogy mostmár meleg is van,így érzem jól magam.Van egy öcsém(13) is,ő is csak boxerben van itthon,és vele is mindig"veszekszik".Mire jó ez?Miért nem fogadja el,hogy nekünk így jobb?Nálatok hogy megy ez?Ti mit gondoltok erről?Szerintem nincs ebben semmi.

14/L

2014. jún. 19. 23:00
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:
31%
Valaki írta, hogy nekik a bikni, utcai öltözet. Erről megvan a véleményem. Üdölővároskában lakunk, és a belünk kifordul a sok hájas, karfioltestű baromtól, akiknek az a nyaralás, hogy a belvárosban a bikinis ronda testüket kell néznünk. Mert bikinije van, gyerekszobája meg nem volt.
2014. jún. 20. 12:07
 42/45 anonim ***** válasza:

Elég egyszerű a megoldás, vegyél fel olyan ruhát, ami eleget takar és nem fehérnemű. Ha felhúzol a pólóhoz egy rövidnadrágot, máris nincs probléma, és ha csak ennyin múlik a dolog, igazán butaság nem megtenni.

Én például egyáltalán nem szeretek ruhát hordani, és ha tehetem, meztelenül vagyok. Itthon a párommal nincs gond, mindketten így vagyunk vele. De ha a szüleimnél vagyok, tiszteletben tartom, hogy őket ez zavarná, ezért legfeljebb a szobámban egyedül vagyok meztelen, és ha kopognak vagy kimegyek valamiért, oda van készítve az ajtó mellé egy térdig érő nyári ruha, amit két másodperc alatt felkapok és nem látszik ki belőle semmi. így nincs veszekedés, a békesség pedig azért mégiscsak többet ér a bugyiban flangálásnál :)

2014. jún. 20. 20:33
 43/45 anonim ***** válasza:

Gondolom se anyud, se apud nem kívácsi a mögötted röcögő seggecskére.

Felvehetnél egy rövid nadrágot.

2014. jún. 27. 18:24
 44/45 anonim ***** válasza:

tanga = egész p.csad kivan

Gondolom, nem akarják azt bámulni.

Meg azért 13 éves fiútestvérrel, hát...

2014. jún. 29. 18:01
 45/45 anonim válasza:

esetleg, ha ráülsz valamire, hamarabb koszolódik?

mmint a nadrágot is időnként mosni kell, a bútorokra ha ráülsz, akkor ha azokon nincs huzat, jobban koszolódhat.

esetleg félthet titeket, hogy olyasvalaki is meglát így, akinek nem kéne?

de amúgy néha én is bugyiban vagyok otthon.

2014. júl. 1. 23:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!