Miért baj az ha bugyiban vagyok itthon?
Anyám kiakad,és mindig mondja,hogy öltözzek fel.Pedig nem meztelen vagyok,van rajtam egy tanga és egy póló.Főleg,hogy mostmár meleg is van,így érzem jól magam.Van egy öcsém(13) is,ő is csak boxerben van itthon,és vele is mindig"veszekszik".Mire jó ez?Miért nem fogadja el,hogy nekünk így jobb?Nálatok hogy megy ez?Ti mit gondoltok erről?Szerintem nincs ebben semmi.
14/L
Ne tangát hanem rendes bugyit vegyél fel... Valamiért neki nem tetszik, ha a csupasz feneked kian otthon..
Egyébként én itthon szoktam meztelen is lenni( már külön élek), de a szüleim előtt minimum bugyi és felső van, ha bikini akkor az, ha sima bugyi, akkor az..
Annak ellenére hogy 10en éves korom őta meztelenül alszom, atesóm is, és még ők is..
Tiszteld keg a szülődet azzal,hogy elveszel alamit, ha őt zavarja..
Mégis mit nem lehet felfogni azon, hogy édesanyád szerint a fehérnemű nem megfelelő otthoni viselet?
Amíg otthon laksz, a szüleid szabályaihoz kell alkalmazkodnod! Nem halsz bele.
Majd ha különélsz, abban flangálsz amiben akarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!