Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Miért baj az ha bugyiban...

Miért baj az ha bugyiban vagyok itthon?

Figyelt kérdés

Anyám kiakad,és mindig mondja,hogy öltözzek fel.Pedig nem meztelen vagyok,van rajtam egy tanga és egy póló.Főleg,hogy mostmár meleg is van,így érzem jól magam.Van egy öcsém(13) is,ő is csak boxerben van itthon,és vele is mindig"veszekszik".Mire jó ez?Miért nem fogadja el,hogy nekünk így jobb?Nálatok hogy megy ez?Ti mit gondoltok erről?Szerintem nincs ebben semmi.

14/L

2014. jún. 19. 23:00
1 2 3 4 5
 21/45 A kérdező kommentje:
#20-Te pedig mit nem fogsz fel azon,hogy nem kioktatást kértem?A saját gyermekedet úgy oktatod,ahogy akarod,de hál istennek nem te vagy az anyám!Te pedig ehhez alkalmazkodj!
2014. jún. 19. 23:40
 22/45 anonim ***** válasza:
74%

Kedves Ifjú Hölgy!

Mint a válaszokból is láthatja, eltérnek a vélemények, szokások. Önmagában, persze, hogy nem baj. Baj azért, mert az édesanyja nem fogadja el. És ez bizonyára akkor is így maradna, ha 50 egybehangzó választ kapott volna, hogy nem baj, mindenkinél így van. Ahhoz a családhoz kell alkalmazkodnia, amelyikben él. Édesanyja egy másik generáció mintáit követi. Talán el sem hiszi, de én elég idős vagyok ahhoz, hogy még ismertem olyan családot, ahol többgyerekes házastársak nem látták egymást meztelenül. Viszont van olyan család, ahol mindenki teljesen meztelenül van otthon.

Szóval, itt hiába keresi az igazát. Ha önálló lesz, párjával, gyermekeivel majd lehet, hogy más szokásaik lesznek, akár otthon, akár nyilvános helyeken.

2014. jún. 19. 23:43
 23/45 anonim ***** válasza:
62%

Szerintem ez egyfajta távolság tartás. Nem mászunk bele másikba ilyen módon. Eltakarjuk magunkat a nem erre fentartott helyzetekben. Főleg ha tudjuk, a másikat ez zavarja.

Ha tudod, hogy kényelmetlen ez neki, akkor szerintem illik erre tekintettel lenni.

(és a strand és az uszoda az egy speciáis helyzet. Attól, hogy ott a bikini elfogadott attól nem lesz egyéb terekben is az. Utcára sem mennél ki benne gondolom.)

2014. jún. 19. 23:47
 24/45 anonim ***** válasza:
89%
a másik, pl rám sose szólt rám anyum,hogy vegyek fel valamit,mert nem csak azért húztam fel rövidnadrágot mert jajj,nehogy meglássanak,hanem mert pl a székre ráültek utcai gatyában is. én az után,akármilyen bugyi volt rajtam,nem szívesen ültem le.
2014. jún. 19. 23:48
 25/45 anonim ***** válasza:
34%

Kis koromba én is egy szál bugyiba,pólóba flangáltam itthon anyám,apám előtt,de most már,hogy felnőttem semmi pénzért nem flangálnék úgy,legalábbis apám és bátyám előtt biztos nem!

Nem csodálkozok semmin aztán amik vannak manapság..

2014. jún. 19. 23:50
 26/45 anonim ***** válasza:
41%
A hangsúly a tangán van szerintem. Vegyél fel rendes bugyit, ami takarja a feneked.
2014. jún. 20. 00:21
 27/45 anonim ***** válasza:
80%
Engem csak a tanga zavarna, mármint az, hogy egy vékony szövet darab egész nap hegedül az ánuszodban, mindenféle nedveket ki-be hordva. Nem ülnék le utánad sehova.
2014. jún. 20. 00:22
 28/45 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk csak mamámat zavarja (velünk lakik), hogy apa előtt legalább legyen rajtam valami. Egyébként senkit nem zavar, ha bugyiban-topban, fiúk rövidnadrágban-alsógatyában mászkálnak. Értem, ha valaki szégyenlős, meg nem akarja a másik meztelen testét látni, viszont, hogy a strand és uszodaöltözet miért nem zavar senkit akkor? Ezt nem vágom.

Régen fürdeni sem lehetett rövid ruhában, ugyanúgy sokat takaró fürdőruhák voltak. Mára elfogadottá vált, hogy bugyi-melltartó-rövidnadrág legyen ott a ruházat, viszont máshol nem. Majd változni fog ez még (globális felmelegedés).

2014. jún. 20. 00:59
 29/45 anonim ***** válasza:
54%
Pont mert az strand és uszodaöltözet. Oda az való, ott mindenkin az van. Aki strandra megy, tudja, hogy ott mindenkin fürdőruha lesz, és ha ez zavarja, akkor eldöntheti, hogy megy-e vagy sem.
2014. jún. 20. 01:38
 30/45 anonim ***** válasza:
30%

Apád, bátyád, de még anyukád előtt sem kell tangában mászkálnod! Nem vagy már kigyerek.

Ha majd külön élsz, esetleg a pároddal, akkor megteheted, ha nektek úgy jó, de addig igenis alkalmazkodnod kell anyukád kéréséhez. Ha a szobádban vagy, ok, de ha közös helyiségben velük, akkor öltözz fel tisztességesen, nem hiszem el, hogy egy kis rövidnadrágot nem bírsz elviselni!

A másik meg, igencsak nagy a szád, ahogy válaszolgatsz itt, vedd vissza magad kislány! Egy kis nevelés rádférne még!!!

2014. jún. 20. 04:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!