Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Miért baj az ha bugyiban...

Miért baj az ha bugyiban vagyok itthon?

Figyelt kérdés

Anyám kiakad,és mindig mondja,hogy öltözzek fel.Pedig nem meztelen vagyok,van rajtam egy tanga és egy póló.Főleg,hogy mostmár meleg is van,így érzem jól magam.Van egy öcsém(13) is,ő is csak boxerben van itthon,és vele is mindig"veszekszik".Mire jó ez?Miért nem fogadja el,hogy nekünk így jobb?Nálatok hogy megy ez?Ti mit gondoltok erről?Szerintem nincs ebben semmi.

14/L

2014. jún. 19. 23:00
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
66%

Azért baj, mert anyukádat zavarja.

Engem nemnzavarna, és sok más embert sem, de van akit igen

A kérdés az, hogy bikiniel lesz-e baja.

Itt vlaaki írta, ogy az strand öltözet.

Ezen meglepődtem.

Nekem, nekünk az nyáröltözet. Otthon, udvaron és még a helyi utcán is fürdőruhában, bikiniben vagyunk. A szülők is.

Még a közeli kisboltba is elmentünk még gyerekkoromban bikiniben, már nem, de nem azért, mert elnőttünk, hosz akkor még a szüleink is úgy mentek, hanem azért, mert kisit zárkózottabbak lettek az emberek, már egy kisruha felkerül a bikini fölé.

Strandon szerintem gyerekként 1 ezemen meg tudom számolni hányszor voltam, akkor nem viseltem volna bikinit?

Nálunk az egész utca strand volt.. Minden udvaron volt medence,més mentünk a másikhoz fürdeni, medencepartizni..

Bocs, elkalandoztam.

A lényeg abban a válaszban volt, aki leírta, ogy mi hiába ondoljuk többségében azt, hogy legyél bugyiban csak, ha otthon az anyukád más véleményen van, őt "velünk" nem udod meggyőzni űgysem.

Ha saját szabályaid lesznk, ami szeribt élsz, akár mezelenül is lehetsz itthon, mint én. :)

2014. jún. 20. 07:05
 32/45 anonim válasza:
Ha őket zavarja neked kellene alkalmazkodnod hozzájuk. Egy hosszabb polót és nem tangát kellene felvenned ha már igy szeretnél otthon lenni
2014. jún. 20. 07:15
 33/45 anonim válasza:
29%
Vegyél fel csadort, hogy a sok prűd ki legyen elégítve!
2014. jún. 20. 07:34
 34/45 anonim ***** válasza:
78%

azért egy tangából minden kilátszik, valóban jogos ha más nem kíváncsi rá

a másik meg ha leülsz egy tangába bárhova azért bármiféle váladékot könnyen ott hagyhatsz ami fertőző

főleg kakilás utána lehetetlen atomi szinten tisztára törölni magadat és azért már még se szórd szét a lakásba a bacikat ha van rá mód

2014. jún. 20. 08:05
 35/45 anonim ***** válasza:
87%
Úgy gondolom anyukád a tangát nem díjazza, bár nem ismerem, hogy másba is belekötne-e. Így azt mondom, amit én gondolok. Én sem szeretném, ha a 14 éves kamasz lányom tangában flangálna otthon, azért, mert kivan a feneke és nem biztos, hogy azt nézném. Tudom, írtad, hogy a póló eltakarja, de akkor sem díjaznám én sem. Anyukád más világban nőtt fel, lehet, neki ez nem természetes, nem tetszik neki. Próbálj meg alkalmazkodni, húzz fel egy normál bugyit vagy ha csak tangát hordasz, akkor egy sortot vagy bikinit.
2014. jún. 20. 08:13
 36/45 anonim válasza:
55%

Látod kérdező, elég egy ártatlan kérdést feltenned és "okos" kommentelők rövid időn belül eljutnak oda, hogy össze sz.rozol, váladékozol mindent a lakásban!

Pacsit nekik!

2014. jún. 20. 08:48
 37/45 anonim ***** válasza:
35%

36... Hát ez nagyon igaz,..én nem is értem..

Egyébként. Akezünkön ugyanannyi baci van, ha nem több és fertőzőbb, mint másutt..

( a mosgoató is tele van e. Colival.. Természetesen saját vizsgálataim voltak erre vonatkozólag, mert ezt tanultam, és vizsgáltam)

Egyébként én meg szoktam mostni székelés után az alfelemet, csakhogy megnyugtassam a "váladékozással" példálózót...

Viszont nem értem.. Tangában váladékozok, telibugyiban nem?

Ráadásul nem hiszem,mhogy akárki úgy ülne le, hogy a tesnyílása leér... Én akárhogy nézem az ülőcsontomon, a farpofáimon ülök, más részeimet eltakarja a fehérnemű( a tangaont ugyanannyira,mint egy telibugyi)

Nyáron, ha a csupasz bőröm érintkezik a kanapéval( értve itt a nyitott hátú felsőmet, vagy a combomat, talpamat,) akkor letakarom, mert védem a huzatot, ha vendég jön leveszem, mert alapvetően szebb ugy, ha nincs letakarva, csak kényelmesebb.

2014. jún. 20. 09:14
 38/45 zabmester ***** válasza:
90%

Nincs ezzel semmi baj, amíg nem zavar senkit. De anyukádat zavarja, ez van, ezzel nem tudsz mit csinálni. A szobádban nyilván nem gond, ha csak ez van rajtad, de ha onnan kimész, igazán nem nagy dolog felvenni egy rövidnacit.

El kell fogadnod, hogy anyukád olyan típusú ember, aki számára az a normális, ha az emberek otthon is fel vannak öltözve "emberi" módon. Ezt nem azért mondom, mert nekem ez probléma, hanem azért, mert anyukád hozzáállásán úgysem tudsz változtatni. És ahogy neked jogod van otthon jól érezni magad, úgy anyukádnak is, viszont neki ez úgy nem megy, ha te meg a tesód - számára - alulöltözötten mászkáltok előtte. Próbáljatok meg tekintettel lenni egymásra.

Anno nálunk is volt ebből vita, amikor még otthon laktam. Semmi bajom nem volt azzal, hogy öcsém egy szál gatyában flangál a lakásban, de az már kimondottan zavart, hogy amikor leülünk közösen ebédelni, akkor sem vesz magára legalább egy pólót. Úgy voltam vele, hogy egy közös étkezésnél legalább ennyire tiszteljük már meg egymást. Miután többször szóvá tettem ezt, végül tesóm is megértette.

2014. jún. 20. 09:15
 39/45 A kérdező kommentje:
Ma már franciát vettem fel és egy pólót,ami nem ér combközépig,de azért nincs is ki belőle az egész fenekem.Eddig nem szólt még.#30-Moderáld már magad légyszives!
2014. jún. 20. 10:18
 40/45 anonim ***** válasza:
43%

"Látod kérdező, elég egy ártatlan kérdést feltenned és "okos" kommentelők rövid időn belül eljutnak oda, hogy össze sz.rozol, váladékozol mindent a lakásban!

Pacsit nekik!"

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDD

2014. jún. 20. 11:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!