Az lenne a kerdesem hogy mit gondoltok arrol ha egy 3 szobas hazban, lakasban 9 ora van ebbol?
Figyelt kérdés
A konyhaban 1 faliora kattogos 2 digitalis, a nappaliban 1 faliora kattogos, furdoszoba faliora kattogos, haloszoba 1faliora kattogos,2 ebreszto kattogos,1 digitalis. Csak azer mert hallottam hogy a kattogos ora nem jo a szivnek. Nem tudom. De ennek valami jelentosege is lehet, hogy az apam baratnoje mindenuve rakja az orat, , , , ,1 szobaban az enyemben nincs. De szerintem oda is tenne de meg nemerkezett?2009. nov. 19. 22:40
11/12 anonim válasza:
Engem nem zavar.
Van a wc-ben egy, mert a férjem szeret soká trónolni, elveszti az időérzékét, és ha nincs az óra, elkésik.
Egy van a kádban is, hogy én tudjam, meddig ázhatok még, mert kezdődik a sorozatom vagy épp kisül a vacsora.
A nappaliban kell, mert hát ott vagyunk egész nap jóformán. Itt a dolgozóban a gépen nézem, mennyi ideje alszik a gyerek, hogy korán lenne e az ébredéshez, és, hogy visszaaltassam e.
Másnak fura, hogy mindenhol csak az óra, nekem meg igazából hiányzik a gardróbban is, mert ott is eltökölöm az időt az öltözködéssel. :-)
12/12 anonim válasza:
vagyis nem a kádban, hanem a fürdőszobában :-)))))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!