Az lenne a kerdesem hogy mit gondoltok arrol ha egy 3 szobas
hazban, lakasban 9 ora van ebbol?
Figyelt kérdés
A konyhaban 1 faliora kattogos 2 digitalis, a nappaliban 1 faliora kattogos, furdoszoba faliora kattogos, haloszoba 1faliora kattogos,2 ebreszto kattogos,1 digitalis. Csak azer mert hallottam hogy a kattogos ora nem jo a szivnek. Nem tudom. De ennek valami jelentosege is lehet, hogy az apam baratnoje mindenuve rakja az orat, , , , ,1 szobaban az enyemben nincs. De szerintem oda is tenne de meg nemerkezett?
A szívnek tökmindegy a kattogós óra, de ennyi óra már beteges.
Nálam az egész házban egy sincs. (Csak a mikrón, sütőn, DVD lejátszón)
2009. nov. 19. 22:46
2/12 anonim válasza:
nekem a konyhában van egy óra,és a szobákban is.(Azokban vendégek alszanak csak),és van egy karórám is.A fürdőszobában elképzelni sem tudom,miért kellene óra?
Annyi óra már beteges,de vannak furcsa emberek.Ismerek olyan nőt is,akinek a lakása tele van tükrökkel.
2009. nov. 19. 22:57
3/12 anonim válasza:
én megőrülnék :D olyan érzékeny a fülem,mikor aludni akarok,hogy azt is meghallom,hogyha a szomszéd szobában ketyeg egy karór(nem vicc, tényleg)...ilyenkor addig nem nyugszom,míg meg nem keresem és el nem viszem jó messzire, a ház másik végébe... nekem van egy faliórám, de sosem jár...eredetileg mérte az időt napközben, csak természetesen estére mindig kivettem az elemet, aztán meguntam ezt a kibekapcsolgatást... szóval működő órát nem tűrök meg a közelemben, hogyha pihenni akarok...inkább digitális óráim vannak, de az is csak gépen,telón meg a digi kijelzőjén
de van egy barátnőm, akinek van egy órás rokona, így rengeteg órájuk van... csak a nappaliban van nekik 9!egyszer megpróbáltam összeszámolni, de 20 után feladtam :D ugynais olyan helyeken is volt óra eldugva, ahol nem is gondoltam volna (pl erkélyen)...ez egy 3 szobás társasházi lakás... na ez beteges :D
2009. nov. 19. 23:42
4/12 anonim válasza:
Ha nagyon hangosan kattog, akkor szívritmuszavart okozhat.
De ez már tényleg beteges.
Nálunk a nappiliban van egy, hálóban 2 ébresztő, egyik gyerek szobájában 2 digitális, másik gyerek szobájában 2 digitális, konyhában 1 szokványos kattogós és az előszobában van egy szintén szokványos.
Bár azt én sem értem, hogy a fürdőben minek van óra.
Tudni akarja, hogy mennyi ideig fürdik?
A toiletben van? Vagy egyben van a fürdővel?
2009. nov. 19. 23:58
5/12 anonim válasza:
Nekem alig van órám. Van a mikrón, a tűzhelyen, a hűtőn, a tv-n a dvd-n a telefonon. És slussz. Nincs is rendes órám :D Viszont, tele a házam tükrökkel és festményekkel. TEhát az ajtó nálam ilyen kazettás 18. századi stílusú, és a kazettákban tükrök vannak. Meg mindenhol tükör. A gardrób is egy nagy tükör. Imádom a tükröket.
2009. nov. 20. 00:25
6/12 anonim válasza:
Úúú azért az már durva... Nálunk másfél szoba van, van egy falióra a nappaliban (vagyis az én szobámban), egy a konyhában és egy a fiam szobájában (tudnám minek, még csak két éves, de nem baj, azért van). Digitális óra viszont nincs, még a mikró se olyan féle. De nem is régóta van ennyi óránk, csak múltkor láttam ilyen nagyon jópofát, az egyikre az van írva, hogy Funky Time, az van a nappaliban, a másikon meg macskák a háztetőn vannak, az van a konyhában. Kettő volt egy áron, azért lett ennyi. Korábban csak a konyhában volt. Ja, és nekem is durván érzékeny rá a hallásom, én ha lefekszem aludni, hallom mind a három órát ketyegni, tök durva mert még véletlenül se egyszerre kattannak a másodperc mutatók, hanem először nálam, aztán a konyhában, aztán a gyerekszobában. De hála az égnek már el tudom viselni. Gyerekkoromban volt egy falióránk öcsémmel, és esténként anyámmal mindig kiszedetettem az elemet belőle mert nem tudtam aludni tőle. Pedig az se volt hangosabb mint ezek.
2009. nov. 20. 01:43
7/12 anonim válasza:
Ja, amúgy a fürdőben én megértem, arra én is gondoltam, hogy kéne, mert pl. tudom, hogy van fél órám a Barátok köztig, akkor elmegyek fürdeni, de ugye akkor nem hallom a tévét és jó lenne időben végezni a fürdéssel. Az szerintem nem hülyeség. Én a telómat szoktam magammal vinni, csak az a pára szerintem nem jó neki, meg az se ha vizes kézzel fogdosom.
2009. nov. 20. 01:45
8/12 anonim válasza:
apámnak is óradilije van. ha jól van a fejemben, akkor 11 db. (+ a mikron, dvd-n stb.) és azok még harangoznak, ütnek, kakukkolnak is. szerencsére nem lakom együtt velük.
de szívbajt nem lehet tőle kapni, legfeljebb hülyét kapni :)
2009. nov. 20. 04:04
9/12 anonim válasza:
tudom, mit élsz át.
apámnak is óradilije van. ha jól van a fejemben, akkor 11 db. (+ a mikron, dvd-n stb.) és azok még harangoznak, ütnek, kakukkolnak is. szerencsére nem lakom már együtt velük.
de szívbajt nem lehet tőle kapni, legfeljebb hülyét kapni :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!