A cigányok hogy tudnak maguknak ilyen külföldi neveket adni?
Csak azért kérdezem, mert ismerősöm rendőr, és volt már,
hogy a személyigazolványban is ilyen volt, pedig szerintem ezek nem anyakönyveztethetők Magyarországon.
Hogyan tudják ezeket anyakönyveztetni? Egyáltalán honnan jött ez a szokások, hogy külföldi név a magyar vezetéknév mellé?
Pár példa keresztnevekre :
Zsaklin, Huanita, Armando, Ramszesz, Tutanhamon, Pokemon, Nintendo, Winnetou, Rómeó, Marlonbrando, Lucsiánó, stb.
Honnan jön ez a fura szokásuk? Vagy nem is anyakönyveztetik, hanem odabiggyesztik a nevük mellé?
Ismerősöm mesélte (Ő győri) hogy a helyi újságban lehozták hogy "elhunyt Lakatos Hefájsztosz"
:"D besírtam
utolsó elôtti vagyok: utolsó, nem tudom, nekem egy ismerôsöm mondta h az utcájukban lakik egy kolompár kátnájdzsó nevû cigány. HHogy ez csak valami agybeteg becenév, vagy "hivatalos" e, azt nem tudom. De az a lényeg hogy szakadok a röhögéstôl ha meghallom :DD
A hefájsztosz se kutya. xd :'))
Ismerősöm fagyit árul.
Odaér a család -Ákhileusz milyet kérsz?
Fagyis haver -hol csináltátok,a sarokban?
Nem, Görögben !!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!