Együtt vacsorázik a család? És mindent az asztalhoz visztek és ott csináljátok meg, vagy kint megcsináljátok/kiszeditek és beviszitek?
Nagyon-nagyon ritkán fordul elő, hogy mindenki együtt eszik nálunk. Általában hideg kaja van vacsorára, vedd ki a hűtőből ami kell, ülj le, megeszed, azt' mehetsz. Nem a legjobb helyzet így felnőni, de ez van.
14/L
együtt vacsorázunk, a nappaliban a gyerek kis asztalánál :D mivel így alakult, így kiszedem midenkinek külön tányérba és csak azt teszem oda, mert kicsi az asztal. régen még mikor az ebédlőben ettünk, akkor az asztalra tettem :)
nálunk mindig főtt kaja a vacsi, így nincs már mit megcsinálni vacsora közben, csak a kiszedés van :)
Karácsonykor vagy búcsúkor amikor megyünk a mamához, akkor eszünk együtt, meg amikor épp egyszerre lesz éhes mindenki. :D
A szomszédben állandóán megy az ordibálás, hogy "EBÉD" "VACSORA!!!".
Most ha én 11-kor kelek, míg reggelizek, jó ha 4 felé ebédelek. Meg értetlenül állok a szomszédok előtt, nem is mindig vacsorázom, meg ha épp nem vagyok éhes akkor mi van?
Attól,hogy nem egy asztalnál egyszerre vacsoráztok attól még nem gyengül a családi kötelék!
Nem mindenki éhes ugyanakkor.
Szerintem.
Ez igaz. :)
Nálunk kicsi gyerek van, csak kíváncsi voltam másnál hogy megy ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!