Önző, irigy emberek, ti hogyan viselitek el az említett érzéseket?
Én is ilyen vagyok, pl. ha Facebookon kirakja valaki, hogy megszerezte a jogsiját, akkor legszívesebben felgyújtanám az illetőt, de minden ilyen jellegű felvágás bosszant. Nem vagyok pénzes és tanulok is, szóval nem nagyon tudok még keresni, ha pedig sikerül is, úgyis segítenem kell a családomat...
A nem ideillő kommenteket ignorálom, köszönöm a válaszokat.
Első válaszoló!
Egyrészt én sem értem miért zavar ez ennyire, másrészt pedig úgy gondolom, hogy a felvágáshoz lehet köze a dolognak... Nem szeretem, ha valaki olyan, még ha "hű de nagyon" meg is dolgozott érte, mert kell azért szerencse és támogatás is, utána már könnyű.
Sztem azért a jogsis dolog az messze nem felvágás, vagy nemcsak az, lehet, hogy egyszerűen boldog. Neked meg dühkezelési órákat kellene venned.
Persze, én is irigykedem, és vannak olyan emberek, akikről megvan a véleményem (főleg ha tényleg beképzeltek olyasvmire, amiért egy percet nem dolgoztak meg), de én legalább már megtanultam, hogy attól még nekem nem lesz jobb, ha a halálát kívánom másnak vagy hogy legyen balszerencséje. Ráadásul az emberek nagy része simán pikkel olyanra is, aki megérdemli a jószerencséjét vagy a vagyonát, csak mert dögöljön meg a szomszéd tehene is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!