Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Önző, irigy emberek, ti...

Önző, irigy emberek, ti hogyan viselitek el az említett érzéseket?

Figyelt kérdés

Én is ilyen vagyok, pl. ha Facebookon kirakja valaki, hogy megszerezte a jogsiját, akkor legszívesebben felgyújtanám az illetőt, de minden ilyen jellegű felvágás bosszant. Nem vagyok pénzes és tanulok is, szóval nem nagyon tudok még keresni, ha pedig sikerül is, úgyis segítenem kell a családomat...

A nem ideillő kommenteket ignorálom, köszönöm a válaszokat.

2013. aug. 17. 17:12
 1/6 anonim ***** válasza:
Miért zavar Téged láthatóan nagyon az, hogy valaki büszke arra, amiért megdolgozott és egy kis elismerésre vágyik?
2013. aug. 18. 19:57
 2/6 anonim ***** válasza:
Próbálok felismerni, hogy csak az irigység miatt érzem úgy magam ahogy, és attól, hogy nekik úgy tűnik jobb, lehet igazából nem.
2013. aug. 18. 21:02
 3/6 A kérdező kommentje:

Első válaszoló!

Egyrészt én sem értem miért zavar ez ennyire, másrészt pedig úgy gondolom, hogy a felvágáshoz lehet köze a dolognak... Nem szeretem, ha valaki olyan, még ha "hű de nagyon" meg is dolgozott érte, mert kell azért szerencse és támogatás is, utána már könnyű.

2013. aug. 19. 14:54
 4/6 anonim ***** válasza:

Sztem azért a jogsis dolog az messze nem felvágás, vagy nemcsak az, lehet, hogy egyszerűen boldog. Neked meg dühkezelési órákat kellene venned.

Persze, én is irigykedem, és vannak olyan emberek, akikről megvan a véleményem (főleg ha tényleg beképzeltek olyasvmire, amiért egy percet nem dolgoztak meg), de én legalább már megtanultam, hogy attól még nekem nem lesz jobb, ha a halálát kívánom másnak vagy hogy legyen balszerencséje. Ráadásul az emberek nagy része simán pikkel olyanra is, aki megérdemli a jószerencséjét vagy a vagyonát, csak mert dögöljön meg a szomszéd tehene is.

2013. aug. 22. 02:47
 5/6 anonim ***** válasza:
engem nem zavar ha valaki pénzes, vagy megtudja venni azt amit én nem, engem nem igazán érdekelnek az ilyen dolgok, akkor leszek irigy amikor látok egy párt, ökölbe szorul a kezem, hogy valakinek már 15 éves korában párkapcsolata van nekem meg 21 éves létemre egy barátnőm se volt, ez engem rohadtul idegesít, másnak olyan természetes hogy talál egy párt nekem meg csak egy álom marad, mint a szegény embernek az, hogy egy napon luxusban éljen
2013. aug. 23. 03:37
 6/6 anonim ***** válasza:
Én elég irigy embernek tartom magam, de az engem sem érdekel ki mit postolgat ki a facebookon.
2014. ápr. 27. 20:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!