Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Akik panelban élnek! Hogyan...

Akik panelban élnek! Hogyan viselitek, illetve tompítjátok az esti zajokat kinntről? Van praktika?

Figyelt kérdés

2-ik emeleten van a lakás, ha ott alszom, irtóra idegesít a kutyavakkantás, meg ordibálás a téren. Az ablakot meg muszáj kinyitni különben megfulladok.

Vagy meg lehet ezt szokni?? Idáig családi házban éltem, ott teljesen más zajok voltak.

2013. ápr. 30. 13:54
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Ez főképp ugye nyáron zavaró. Ilyenkor egy pokol néha. Főleg amikor lent italoznak és partiznak a parkban az ablakok alatt. Én nem tudtam megszokni máig sem, pedig több éve panelban élek. (előtte kertes ház, vidéken)
2013. ápr. 30. 13:59
 2/14 anonim ***** válasza:
83%
Idővel meg fogod szokni,sok mindent nem tehetsz ellene,maximum a rendőröket hívhatod ki azokra akik részegen zajonganak éjszaka a téren.
2013. ápr. 30. 13:59
 3/14 anonim ***** válasza:
46%
Na akkor nagy szerencsém van, hogy én a 7.-en lakom! Zaj nem nagyon jön be az utcáról! Csak az a gáz, ha elromlik a lift.
2013. ápr. 30. 14:00
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem sokat tudsz tenni sajnos, nálunk is ugyanez a helyzet. Egy idő után megszokod, hozzászoksz ezekhez a még szokatlan zajokhoz. Vegyél sötétítő függönyt, az valamennyi zajt felfog.
2013. ápr. 30. 14:01
 5/14 anonim ***** válasza:
46%

Szerencsére csendes helyen lakunk,nincs dorbézolás a ház előtt.

Kutyusok vannak,elég sok,de estére csendesek.

Tv-t hallani át néha,vagy az üvöltöző szomszédot,de alvásidőre csend van.

2013. ápr. 30. 14:01
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Idővel megszokod.

Én 10 emberrel laktam egy szobában 5 évig(középiskolai kollégium), ma már bárhol, bármikor tudok aludni....

26/n

2013. ápr. 30. 14:02
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha "csak" alvásban zavarnak a zajok, akkor javasolni tudom a füldugót. Én is zajos helyen lakom, nálam bevált.
2013. ápr. 30. 14:10
 8/14 anonim ***** válasza:
Idővel megszokod, de én is éltem családi házban is, az tényleg teljesen más életminőség...talán egyszer majd még újra eljön az a korszak :)
2013. ápr. 30. 14:11
 9/14 A kérdező kommentje:

Csak éjjel zavar! Nappal nem. Érdekes a fenti-alsó szomszédot egyáltalán nem hallom, a lakóközösség elég kultúrált, nincsenek üvöltözések.

Csak nem értem mi a fenének kell panelben kutyát tartani? Állatkínzás.

2013. ápr. 30. 14:17
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg nincs más megoldás, csak megszokni. Illetve gondolkozz el esetleg egy légkondicionálón, az megoldja a légcserét szellőztetés nélkül.

Én egyébként meg tudom érteni a kutyásokat. A panel lakások nagyon steril életkörnyezetet teremtenek, a kutya kicsit természetesebbé teszi. Mondjuk én rengeteg szobanövénnyel érem el ezt, de a párom azt hiszem, jobban díjazná, ha kutyánk lenne inkább :D

2013. ápr. 30. 14:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!