Akik panelban élnek! Hogyan viselitek, illetve tompítjátok az esti zajokat kinntről? Van praktika?
2-ik emeleten van a lakás, ha ott alszom, irtóra idegesít a kutyavakkantás, meg ordibálás a téren. Az ablakot meg muszáj kinyitni különben megfulladok.
Vagy meg lehet ezt szokni?? Idáig családi házban éltem, ott teljesen más zajok voltak.
Szerencsére csendes helyen lakunk,nincs dorbézolás a ház előtt.
Kutyusok vannak,elég sok,de estére csendesek.
Tv-t hallani át néha,vagy az üvöltöző szomszédot,de alvásidőre csend van.
Idővel megszokod.
Én 10 emberrel laktam egy szobában 5 évig(középiskolai kollégium), ma már bárhol, bármikor tudok aludni....
26/n
Csak éjjel zavar! Nappal nem. Érdekes a fenti-alsó szomszédot egyáltalán nem hallom, a lakóközösség elég kultúrált, nincsenek üvöltözések.
Csak nem értem mi a fenének kell panelben kutyát tartani? Állatkínzás.
Tényleg nincs más megoldás, csak megszokni. Illetve gondolkozz el esetleg egy légkondicionálón, az megoldja a légcserét szellőztetés nélkül.
Én egyébként meg tudom érteni a kutyásokat. A panel lakások nagyon steril életkörnyezetet teremtenek, a kutya kicsit természetesebbé teszi. Mondjuk én rengeteg szobanövénnyel érem el ezt, de a párom azt hiszem, jobban díjazná, ha kutyánk lenne inkább :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!