Akik panelban élnek! Hogyan viselitek, illetve tompítjátok az esti zajokat kinntről? Van praktika?
Figyelt kérdés
2-ik emeleten van a lakás, ha ott alszom, irtóra idegesít a kutyavakkantás, meg ordibálás a téren. Az ablakot meg muszáj kinyitni különben megfulladok.
Vagy meg lehet ezt szokni?? Idáig családi házban éltem, ott teljesen más zajok voltak.
2013. ápr. 30. 13:54
11/14 A kérdező kommentje:
Én is a növényekre szavazok! :)
2013. ápr. 30. 14:51
12/14 Lienah válasza:
Én a macskára:) Amúgymeg tényleg füldugó.
13/14 anonim válasza:
Klímát kell beszereltetni. Belekerül egy százasba, talán kicsit több is, viszont ha van klíma, nem kell ablakot nyitni ahhoz, hogy jó idő legyen bent. Éjszakára mi is mindig becsuktuk az ablakot, amíg panelban laktunk. Mivel a klímaberendezésnek is van egy alapzaja, éjjel sosem működtettük, este egy fél órára bekapcsoltuk, jól lehűtöttük a lakást, és az kitartott reggelig.
Alternatíva a füldugó.
14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! A klímát utálom, inkább marad a füldugó. :)
2013. máj. 1. 08:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!