Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Jóbarátok/barátnők! Ti hogyan...

Jóbarátok/barátnők! Ti hogyan viselitek a távkapcsolatot?

Figyelt kérdés
Hogyan viselitek a távkapcsolatot? És milyen gyakran szoktatok találkozni, mikor láttátok egymást utoljára?
2013. márc. 22. 19:05
 1/4 anonim ***** válasza:

Barati szinten erted, ugye?

En kulfoldre koltoztem, es nincs lehetosegunk ra, hogy sokszor jarjunk haza. Mikor koltozoben voltam eleinte sokat leveleztunk a legtobb baratnommel, kerdezgettek, mert ujdonsag volt.

Par honap mulva alabb hagyott az erdeklodes, es igy tovabb...

Aztan mikor szunet van vagy tobbet vannak gepnel es latnak online vagy en oket akkor beszelgetunk.

De az elejen mikor kezdtek eltavolodni tolem nagyon szomoru voltam, azt hittem minden a regiben marad. Mikor hazalatogattunk fel ev utan mar alig volt kozos temank.

Most tobb ido telt el es nem tervezzuk a hazautat.

Egy baratsagot fenntartani ket emberen all, viszont ha az egyik erdektelen a dologban akkor annyi az egesznek.

Uj lakhely, uj lehetosegek, uj baratsagok... nem kell mindig a regiekbe kapaszkodni, az nem visz elore.

En ezt tanultam belole.

2013. márc. 25. 02:31
 2/4 anonim ***** válasza:
Egy barátság nem szűnik meg vagy gyengül el attól, hogy a felek messzire költöznek egymástól, és nem is a minél gyakoribb kommunikáció tartja életben. Van olyan barátom, nem is egy, akivel évente-kétévente egyszer beszélünk, mert külföldön él, pedig az egyik legjobb barátomnak tartom. Amikor néha hazalátogat, akkor sem vagyunk sülve-főve együtt, mert egy barátság erősségének fokmérője nem az együtt töltött idő vagy a beszélgetések mennyisége.
2013. márc. 25. 14:53
 3/4 A kérdező kommentje:
Fú, de ez nem gáz? Én kibírom a barátaim (legjobb barátom) nélkül, ha kell, de egy hónap eltelik és már kisírom a párnám mert hiányzik, nem látom, nem tudom mi van vele stb.
2013. márc. 25. 14:56
 4/4 anonim ***** válasza:
Idovel megszokod szerintem, uj baratokat kell szerezned meg valami hobbit, lefoglalni magad hogy minel kevesebbet gondolj ra.
2013. márc. 26. 22:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!