Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Távkapcsolatot meddig lehet folytatni?
szerintem addig, ameddig mindkét félnek megfelel.
én így, hogy távkapcsolatban élek és hetente találkozunk sokkal jobban örülök neki, mintha hétközben is együtt lettünk volna. ráadásul minél jobban megpróbűáljuk kihasználni az együtt töltött időt, ami pozitív.
persze azon vagyunk, hogy minél hamarabb össze tudjunk költözni, de a távkapcsolat sem olyan szörnyű. ott a telefon és a net, és ha megoldható a találkozás hetente-kéthetente akkor működhet. meg persze szeretnetek kell egymást ahhoz, hogy ki is tartsatok egymás mellett.
pozitív még benne az, hogy hét közben tudok magamra koncentrálni, a tanulásra, nem vonja el a figyelmem.
Szia!
Nekem pont egy távkapcsolatból lett igazi szerelem :-)
Ha igazán szereti és megérti egymást a két fél,akkor nem szakad meg a távkapcsolat.Persze ehhez kétoldalú kell legyen a dolog.Nem mindenkinek sikerül,ez tény,de vannak kivételek.
Annak idején én se hittem volna soha,hogy egy olyannal kötöm össze az életem,aki tőlem távol él.
Fél év után költöztünk össze,2 év után házasodtunk, és idén Május 28-án leszünk 2 éves házasok és boldogan kijelenthetem hogy kiegyensúlyozott házasságban élünk :-)
Én mindig is azt mondom, hogy kitartás és türelem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!