Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Szeretnék olyan baráti társasá...

Szeretnék olyan baráti társaságot, mint a sorozatokban/filmekben. Hogyan? (21/L)

Figyelt kérdés

Vannak barátaim, barátnőim, eljárok velük erre - arra nagy ritkán, de a középsulis társaság feloszlott, egyetemet meg csak haverok és havernők vannak, de olyan összetartás nincs köztünk mint pl az Így jártam anyátokkal, Jóbarátok, Szex és NY ésatöbbi... sorozatban látható baráti társaság közt. Lakótársaimmal (4 csaj) csak élünk egymás mellett, túlzottan nem kedveljük egymást, csak elvagyunk.

Olyan jó lenne bandázni, összejárni másokkal.

Nektek van ilyen kis 5-6 fős baráti társaságotok? Van 4-5 ember a környezetedben akik veled egyidősek, számíthatsz rájuk komolyabb dolgokban is és szórakozni is együtt jártok? Hogyan alakult ki?

(nagyon szánalmas ez kérdés?)

2013. jan. 20. 22:35
 1/7 anonim ***** válasza:
Szia! Én is hasonló cipőben járok, szerintem egyáltalán nem szánalmas helyzet, egyszerűen csak ez van.Ha van kedved beszélgetni írj nyugodtan privit. 21f
2013. jan. 20. 23:00
 2/7 anonim válasza:
100%
Volt idő mikor én is elgondolkoztam ezen, de be kell látni: ma rohanó és stresszel teli életet élünk. Nem nagyon van kedve senkinek a másik baját hallgatni, mert ugye mindenkinek ez a top téma manapság. Plusz, amiket a sorozatokban látsz, csak egy egy nap kiemelt történései, nem pedig az egész évé. Vannak ilyen csapatok de nem történhet minden nap calami izgalmas, nemde? Meg kell találni a jó társaságot hozzá. Megjegyzem, nekem volt egy időszak mikor ilyen volt. Nagyon jól éreztük magunk, de elmúlt. Most 30/f-ként már másra vágyom, nem az ilyen dolgokra. Legyen szép napod.
2013. jan. 21. 06:13
 3/7 A kérdező kommentje:
köszi :)
2013. jan. 21. 16:28
 4/7 anonim ***** válasza:
Ki lehet alakítani eg
2013. febr. 13. 07:27
 5/7 A kérdező kommentje:
hogyan?
2013. febr. 13. 10:43
 6/7 anonim ***** válasza:

Bocsi, hogy nem tudtam befejezni a mondatom, megszakadt a mobilom.

Igen, ki lehet alakítani egy ilyen kapcsolatot, csak sajna nagy türelem kell hozzá, és sok idő.

Elöször ismerjkedj emberekkel, figyeld meg mennyire megbízhatóak -barátságosak-, és mennyire lehet bele vinni őket a bulikba. Sokan meg keseredtek már ebbe a nyomoruságba, ami itt magyarországon van, inkább nyugatabbra érdemes ˝jófej˝ fiatalokkal ismerkedni, ők sokkal felszabadultak az élet terén.

De itthon is lehet találni ilyen embereket, csak sokal kevesebbet. Szerintem egyetemisták között érdemes ˝keresgélni˝ még ők a leg kulturáltabbak.

Ez inkáb idő kérdése, hogy ki alakuljon egy ilyen megbizhato viszony.

Nem tudom pontossan, de neten is vannak ilyen ismerkedős oldalak, nem a társkeresőre gondolok.

2013. febr. 14. 18:26
 7/7 anonim ***** válasza:
Mintha csak én írtam volna... De tényleg. Én is egy összetartó, jól működő társaságra vágyom. Csak hát nehéz ez, senkinek nincs ideje, mindenkinek meg van a kis pár fős köre, nem nagyon tekint kifelé... :( 21/L
2013. márc. 5. 22:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!