Miért van egyre több homoszexualitás a sorozatokban, filmekben?
Mivel az emberek egyre elfogadóbbá válnak, már merik mutatni őket is. Egyébként meg azért, hogy a homoszexuálisok is tudjanak azonosulni a történettel.
De te gondolom nyilván egy összeesküvő válaszra válsz, hogy így akarják megreformálni a világot és beengedni a világunkba a sátáni tanokat.
Hát ha megnézek egy 1997-es amerikai filmet abban nincs több meleg mint a 2012-esekben.És a legtöbb filmjükben negatívként vannak beállítva na meg a meleg karakter mindig francia vagy brit.És az amcsik utálják a franciákat és a britekkel sincsenek jóba.
Ja lehet az amcsi nagyvárosokban látsz nyílt melegeket de a kisebb városokban egy szemet se.A nagyvárosban senkit nem érdekel , még pizsamában is végigmehetsz.
Az elfogadás és a nemtörődés két különböző dolog.
Amikor náluk jártam már akkor furcsán néztek rám mikor közöltem hogy nem vagyok vallásos pedig nem Texasban jártam.
tudod, a filmek kellékei:
jó nő
aranyos kisgyerek
hűséges kutya
és jön a nézettség, amin tovább emelhet az újabb kategória a melegek jelenléte (ahogy a második is írta)
1:
Azért elárulom neked, ha jobban megismered a történelmet, a szigorú álszent erkölcsiség valójában nem a középkort, hanem az újkori polgárságot jellemezte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!