Ha Olaszországban tabu-téma a homoszexualitás, akkor hogyhogy szinte az összes olasz divattervező felvállalta a másságát?
Uha ne viccelj ... Az olaszoknál?
Ahol még a heteró fiúk között is igen viharos viszonyok vannak, és tapasztalatból mondom, hogy előbb vágja ki a bnőjét, minthogy a barátjával összevesszen? Naneee. Lehet, hogy a felszínen el kell játszani valamennyire, de az olaszoknál aztán ugyan nem nagy gond egy fiús kapcsolat!
Mellesleg, akkor az A&F reklámjához mit szólsz, ahol az egyik csávó tök meztelen egy szál farokban, mellette meg áll egy másik, aki nagyon elegánsan, full Abercombie cuccban éppen lenyom egy puszit a meztelen srácnak?
Na akkor ez? Huhaaaaaaaaaa :-XD
Jaj te jó ég :D
Most őszintén .... emberek, ki az aki divatból átmenne melegbe? Ti ismertek ilyet? Sose értem az ilyen véleményeket, de szerintem égbekiáltó baromság. De tulképpen ki lehet poróbálni, és egy full homofób srácnak mondd meg, hogy tök divatos lesz, ha meleg lesz holnaptól, úgyhogy legyen szíves nézzen valami fiú után, aztán majd meglátod a reakciót :)
Olaszországban egyáltalán nem tabu téma a homoszexualitás, legalábbis az Eurobarométer felmérések szerint az EU-átlagnál valamivel kevésbé, de a magyar viszonyokhoz képest még mindig inkább elfogadóbbak a témával kapcsolatban.
Egyébként meg ha Magyarországnak lennének világhírű divattervezői, szerintem nekik sem kéne félniük felvállalni a másságukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!