A homoszexualitás már az ősembereknél is jelen volt?
ezt elég nehéz megmondani,mivel írás akkor még nem létezett és a tárgyi bizonyítékokból is kevés van.
szerintem akkor még nem volt,vagy csak elvétve,de ez csak az én véleményem
Szia!
Falkában élő emlősöknél megfigyelhető jelenség!Ha az ősemberek is olyan csoportokat alkottak,amelyben férfiak és nők rangsorolt csoportban éltek,a válasz igen!
Az állatok esetében,főként a hímek,dominanciájukat megerősítendő,nemen belül a náluk gyengébbet"megbúbolják"!
"De ha mondjuk akkor nem volt, akkor minek a hatására kezdett el kialakulni az ókorban?"
erre sok elméletem van(amiket nem írok le mert belustultam)de olvastam egy könyvben hogy egyes pszichológusok szerint minden ember biszexuálinak születik(remélem nem igaz)és csak később tanulja el a követendő példát.
Szia ma 11:16!
Igazad van,valóban nincs konkrét aktus!
Magam csak az ösztönös gyökereket írtam le,mivel az"ősember viselkedését" nem figyelhettem meg!
100%-ig biztos vagyok, hogy igen és akkor szerintem nem is csináltak belőle nagy ügyet, mert tudom, hogy a kutyáknál is van olyan, hogy két kan kutya "csinálja".
És még ahhoz az előbbi Sigmund Freud idézethez hozáteném, hogy még soha nem hallottam róla de én mindig is úgy gondoltam ahogy ő. 15/L biszex
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!