Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A homoszexualitás már az...

A homoszexualitás már az ősembereknél is jelen volt?

Figyelt kérdés
2012. aug. 7. 03:16
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
48%

ezt elég nehéz megmondani,mivel írás akkor még nem létezett és a tárgyi bizonyítékokból is kevés van.

szerintem akkor még nem volt,vagy csak elvétve,de ez csak az én véleményem

2012. aug. 7. 03:30
 2/15 A kérdező kommentje:
De ha mondjuk akkor nem volt, akkor minek a hatására kezdett el kialakulni az ókorban?
2012. aug. 7. 03:52
 3/15 Pietrosol ***** válasza:
62%

Szia!

Falkában élő emlősöknél megfigyelhető jelenség!Ha az ősemberek is olyan csoportokat alkottak,amelyben férfiak és nők rangsorolt csoportban éltek,a válasz igen!

Az állatok esetében,főként a hímek,dominanciájukat megerősítendő,nemen belül a náluk gyengébbet"megbúbolják"!

2012. aug. 7. 06:31
 4/15 Salx Narval ***** válasza:
100%
Hát, nem voltunk ott, de nagyon valószínű, hogy igen. Szerintem ez minden korban előfordult.
2012. aug. 7. 08:05
 5/15 anonim ***** válasza:
34%
A homoszexualitás főemlősöknél rendszerint akkor fordul elő, ha a csoportban nincs elég nőstény. De erről elég nehéz beszélni, hogy mi számít az állatoknál homoszexualitásnak, egy kutya még a lábadat is meg tudja d*gni, akkor most náluk lábfetisizmus fordul elő? Eléggé kétlem.
2012. aug. 7. 08:28
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Pietrosol, a dominancia megerősítésére a "búbolást" csak imitálják, az aktus nem történik meg! Sőt még nőstények is felugrálnak hímek hátára, pedig nem sok mindent tudnak csinálni ott... :D
2012. aug. 7. 11:16
 7/15 anonim ***** válasza:

"De ha mondjuk akkor nem volt, akkor minek a hatására kezdett el kialakulni az ókorban?"

erre sok elméletem van(amiket nem írok le mert belustultam)de olvastam egy könyvben hogy egyes pszichológusok szerint minden ember biszexuálinak születik(remélem nem igaz)és csak később tanulja el a követendő példát.

2012. aug. 7. 12:10
 8/15 A kérdező kommentje:
Ezt Sigmund Freud mondta, kedves utolsó.
2012. aug. 7. 12:33
 9/15 Pietrosol ***** válasza:

Szia ma 11:16!

Igazad van,valóban nincs konkrét aktus!

Magam csak az ösztönös gyökereket írtam le,mivel az"ősember viselkedését" nem figyelhettem meg!

2012. aug. 7. 21:10
 10/15 anonim válasza:

100%-ig biztos vagyok, hogy igen és akkor szerintem nem is csináltak belőle nagy ügyet, mert tudom, hogy a kutyáknál is van olyan, hogy két kan kutya "csinálja".

És még ahhoz az előbbi Sigmund Freud idézethez hozáteném, hogy még soha nem hallottam róla de én mindig is úgy gondoltam ahogy ő. 15/L biszex

2012. aug. 12. 01:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!