Egy nyelvtanárnak mennyire van jelen az életében a tanított nyelv országának kultúrája?
Figyelt kérdés
Nagyon vonz Olaszország és Franciaország is, azonban tudom, hogy nem ez a két ország a legalkalmasabb arra, hogy ott új életet kezdjek.
Mindezek mellett Németország is nagyon tetszik, így Berlinre esett a választásom, ott szeretnék tanítani (olaszt és franciát) egy középiskolában.
Mit gondoltok, így nyelvtanárként mennyire lenne jelen az olasz és francia kultúra az életemben?
(Ezt a kérdést igazából azért írtam ki, mert tudom/érzem, hogy Berlin lenne a talán legmegfelelőbb város számomra, viszont az olasz és a francia kultúra nagyon vonz engem, így nem szeretném, ha kimaradna az életemből csak azért, mert német nyelvterületre költöznék.)
2012. júl. 10. 16:29
1/1 anonim válasza:
tegyük fel,amint elhelyezkedsz Berlinben és már ott dolgozol akkor az első évek kemények lesznek.Addig sok víz le fog folyni a Dunán.Amint megszedted magad Te saját magad fogsz kiépíteni kapcsolatokat Franciaországban és Olaszországban egyaránt és ezáltal kapcsolataid által közelebb fogsz kerülni a kúltúrákhoz is .Kitartás és elhatározás kérdése
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!