A homoszexualitás már az ősembereknél is jelen volt?
"Ezt Sigmund Freud mondta, kedves utolsó."
köszönöm,ezt nem tudtam,mivel 1 olyan könyvben olvastam amit nem Freud írt,és nem tüntették fel h ez az ő gondolata volt.
am te a szerelemre,v csak simán az élvezeti célból történő közösülésre gondolsz,kedves kérdező?
csak azért kérdezem,mert jobban belegondolva a római férfiak is csinálták pl.:fiatalabb fiúkkal, még akkor is,ha egyébként heterók voltak.
"100%-ig biztos vagyok, hogy igen és akkor szerintem nem is csináltak belőle nagy ügyet, mert tudom, hogy a kutyáknál is van olyan, hogy két kan kutya "csinálja". "
Ja, meg olyan is van, hogy a kankutya megpróbálja a lábammal vagy egy fatuskóval csinálni. Akkor most ember fétise van? Netán tölgy? Ne vicceskedj, az állatoknak nincsenek ilyen szinten érzelmei, hogy homokosok tudjanak lenni, náluk ez csak egy reflex.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!