Milyen érzéseket váltanak ki belőletek ezek a képek?
1.rossz a link, szóval azt hogy linkeld újra.
2.Gonoszságot, rettegést.
3.Teljes mértékben magányt, visszahúzódást.
hmm hmm hmm.. szerintem az elsőn mintha valami rossz, tönkretett lélek lenne, pontosabban ez egy embernek a lelke belülről. és mintha megbolondult volna, amit próbál eltakarni. az őrültséget az a mellette lévő kis akármi jelképezi. szerintem is magányos, és a magányba őrült bele, már nem is vágyik társaságra, ezért takarja el magát. a magánytól már rémeket is lát. és gonosz lett, erről a gonosz mosolya és a karma árulkodik. fájdalmáról a körülötte lévő szörnyek. bár lehet túlspiráztam :D
a második... valahogy szintén a magány jut róla eszembe, egyedül ül egy széken, magányosan a parton, szállni akar, nyitott, de valamiért nem ... nem is tudom... a rácsok mindenképpen a bezártságot jelentik, de ha nyitva van az ajtó, akkor tulajdonképpen szabad. valószínű, hogy régóta magányos, a botja miatt, ami az öregségre utal. és akár az is lehet, hogy a kinti madárka az egy másik lélek, és az a benti madárnak/léleknek a társa.
az arctalanság jelenthez érzelemmentességet, vagy egy olyan embert, aki eddig titokban tartotta az érzelmeit, ami miatt magányos volt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!