Miért tabu a nőknél a fingás, a kakilás és a menstruáció?
Ffi vagyok és abban a körben, amiben mozgok, egyáltalán nem beszélünk meg ilyesmit. Az a véleményem, hogy ezt primitívebb emberek teszik.
Ahhoz hasonlítanám, hogy vannak akik szeretik a trágár, vagy kirekesztő, másokat megbélyegző vicceket, én pl. nem.
Másik kérdésre a válasz, hogy a nők a szépség hordozói. Valahogy így vannak összeállítva.
Testileg, kozmetikailag, ruházatilag és mindenben igyekszenek a szépséget, vonzóságot kifejezni.
Ebbe valljuk meg, nem tartoznak bele az általal említett dolgok megbeszélései. Kivételek, ahogy olvasom, -azért vannak.
Erre egyik nem se legyen büszke.
Szomorú, ha csak ezen a szinten tudnak mozogni, mert az értelmes dolgok elfogytak.
A menstruációt megbeszéljük, azzal nincs gond.
A nők meg soha nem finganak, és nem is kakilnak. Ez tudományos tény!
jaj, mindenki téved! a nők nem büfögnek, kakilnak, és szellentenek. mi csak megírjuk a naplónkba! jaj butusok!
nehogy komolyan vegyétek :D
Én kellemetlen témának éreztem mindig is, de az új baráti társaságomnál ez egyáltalán nem tabu.
Folyamatosan a kaki, pisi, mensi', szex a beszédtéma, szerintem másról nem is igazán beszélnek.
Ezt először tök jónak láttam, hogy milyen bensőséges viszony van a társaságon belül. Akármit mondhatsz, nem ítélnek el érte. Komolyan mondom, rengeteg gusztustalan témát érintettünk már, de sose okozott problémát, mintha csak az időjárásról beszélgetnénk.
Itt csak az a baj, hogy mindenhol erről beszélnek. Ráadásul férfiak előtt is, ami számomra iszonyatosan kellemetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!