Kiakasztanak a proli jellegzetességek, szokások. Csak én vagyok erre kiéleződve?
Megértelek. Nevezhetjük bárminek ezt a kultúrát vagy inkább antikultúrát ami egyre népszerűbb. Én a televíziós néphülyítést teszem felelőssé ahol szinte tudatosan nevelik az embereket a sötét primitív életre. A felmenőim többnyire "prolik" voltak, de az olvasottságuk megszégyenítene egy átlag mai egyetemistát, az életbölcsességük meg végképp. Az egyetemen is elég sötét emberekkel találkoztam, úgyhogy hidd el ez nem a munkásosztály jellemzője, hanem ez a mai főáramú magyar kultúra.
24F
Ez a "proli életstílus", amit leírtál, mindenkit ki kéne, hogy akasszon. Üveges tekintettel, nyitott szájjal, egy kérődzőnél is bambább tekintettel ténferegnek az utcán legújabb, tiritarka, strasszos, arany-rózsaszín melegítőjükben, kamu Louis Vuitton táskával az alkarjukon, nemtől függetlenül nagy strasszkő a fülben, és a téma 10 éves kortól felfelé az, hogy ki kivel és hogyan létesített nemi kapcsolatot, valamint a VV Gézuka és a Megasztáros Juci.
Elkeserítő. Nem lehet rá mást mondani. Kétségbeejtő. Tényleg, őszintén, teljes szívemből sajnállak, és csak azt tudom tanácsolni, amit amúgy is tudsz, hogy keress magadnak értelmes társaságot.
Nem szeretem a "proli" kifejezést, mert félreérthető, de értem, hogy mire gondolsz.
Nekem is fáj az az életforma és gondolkodásmód, amit leírtál. Jobb oktatás és kevesebb médiamocsok mellett talán javulna a helyzet. Sajnos a kilátástalan élethelyzetek is kedveznek az efféle magatartásnak, abból pedig mostanában túl sok van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!